Ilinca Vandici, mireasa cu cele mai multe ţinute! Cum s-a îmbrăcat la petrecere

16 octombrie 2017 9:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu degeaba este prezentatoarea unei emisiuni de stil! Ilinca Vandici a fost duminică, la nunta ei şi la botezul lui Zian, ca pe podium. Vedeta Kanal d a îmbrăcat trei ţinute pentru cele două evenimente speciale din viaţa ei. La biserică a purtat o creaţie semnată Răzvan Ciobanu, iar la petrecerea de la Palatul Snagov alte două ţinute extravagante, de care s-a ocupat designerul Andra Turcanu.

Ilinca Vandici (30 de ani) a făcut parada modei la propria ei nuntă. A apărut la ceremonia religioasă într-o rochie de mireasă atipică, de culoare roz, cu multe paiete şi trenă, iar la petrecerea la care a chemat 500 de invitaţi vedeta s-a schimbat. Ilinca a dat ţinuta creată de colegul ei de emisiune, Răzvan Ciobanu, pe o rochie albă, dar să nu vă imaginaţi că a fost una clasică.

Vedeta a îmbrăcat o piesă vestimentară, cu spatele gol, accesorizată cu pene şi pietre. Şi soţul ei a renunţat la sacoul cu libelule şi pantofii extravaganţi în favoarea unui costum elegant, cu cămaşă albă şi papion.

Pe finalul serii, Ilinca a trecut din nou pe la cabina de schimb şi a îmbrăcat un costum alb, cu pantaloni şi sacou cambrat cu peplum evazat. Piesa de rezistentă a fost voaleta neobişnuită pe care Ilinca a purtat-o pe cap.

Botezul și cununia religioasă au avut loc la biserica Sfântul Nicoale, din Tunari. Nași de botez și de cununie au fost doi prieteni buni de-ai mirelui, Andrei Neacșu (25 de ani). Atmosfera a fost animată de Adrian Minune, Lidia Buble, Matteo şi Taraful Cleante.

Mai multe