Iluzie optică sau Monica Bârlădeanu a făcut burtică? Cum a apărut la o petrecere

25 mai 2018 15:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost seara decolteurilor adânci la petrecerea Viva!, iar Monica Bârlădeanu a fost una dintre vedetele care a atras atenţia pe covorul roşu cu ţinuta ei decupată în zona bustului. Prezentatoarea de la "Ferma vedetelor" a purtat o rochie albă, care i-a pus în valoare silueta şi pielea bronzată stârnind invidia colegelor de breaslă. Deşi unii ar cataloga drept impecabilă apariţia gazdei reality-showului de la Pro Tv, cârcotaşii i-au găsit cusur. La un moment dat, în timpul unui interviu, rochia ş-a "aşezat" ciudat sau s-a mulat şi a dat impresia că şatena a făcut colăcei.

Monica Bârlădeanu a avut o apariţie de zile mari la petrecerea Viva!, aşa cum de altfel şi-a şi obişnuit fanii. Prezentatoarea de la Ferma Vedetelor a purtat o rochie imaculată, pe care a accesorizat-o cu o curea lată cu ţinte şi un plic în aceeaşi nuanţă de maro, iar zona decolteului a fost accentuată de bijuteriile pe care chiar vedeta le creează. Rochia ei a fost intens comentată, fiind făcută de o tânără designer de la noi, care a ştiut cum să o pună în valoare pe vedeta Pro Tv.

Deşi unii nu ar avea ce să-i reproşeze, gurile rele au găsit totuşi ceva de comentat. În timpul unui interviu pe care Monica Bârlădeanu l-a acordat postului la care lucrează, rochiţa a părut că îi cam joacă feste şi a creat un efect destul de ciudat lăsând impresia că actriţa a căpătat proporţii. Dacă analizăm imaginea, este puţin probabil să fie aşa, iar dacă mai luăm în calcul şi faptul că prezentatoarea a ţinut o dietă drastică cu puţin timp înainte să înceapă filmările la fermă de teamă ca televizorul să nu o arate cu mai multe kilograme decât are, atunci sunt slabe şanse ca ea să se fi îngrăşat atât de vizibil. De altfel, designerul care i-a pregătit ţinuta a apreciat apariţia şi i-a transmis vedetei noastre că a arătat ca o adevărată zeiţă.   

Mai multe