Imagine adorabilă cu fetița lui Cabral. ”E taică-său toată!”

22 februarie 2019 17:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cabral (41 de ani) și Andreea Ibacka (33 de ani) s-au ținut de cuvânt și au ținut-o pe fiica lor departe de ochii curioșilor. Și totuși, mândria de mamă e mare, așa că Andreea a postat o imagine adorabilă cu micuța Namiko pe contul personal de Instagram.

Andreea Ibacka a făcut publică o fotografie cu fetița ei și a lui Cabral și toți prietenii ei virtuali s-au topit de drag. Micuța Namiko, care va împlini trei luni la începutul lunii martie, gângurește fericită și se joacă cu mânuțele într-un coșuleț special conceput pentru a preveni refluxul gastric la bebeluși.

În numai trei ore, imaginea a adunat aproape 20.000 de inimioare și o mulțime de comentarii entuziaste. Cei mai mulți prieteni ai vedetei au apreciat că micuța seamănă leit cu tatăl ei. ”Un pui de Cabral”, ”E taică-său toată”, ”Dacă are și ochii albaștri ca ai tăi și așa creolină”, i-au scris aceștia.

Cabral nu vrea să-și expună copiii

La scurt timp după ce a devenit tată pentru a doua oară, Cabral le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje de felicitare și a anunțat că nu va fi foarte generos cu fotografiile cu micuța pe rețelele sociale. ”La fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor'sa a' mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele”, a anunțat Cabral.

Carismaticul prezentator de la Pro TV mai are o fată, Inoke (16 ani), din căsătoria cu Luana (2000-2006).

Citește și:

Cabral, dezvăluiri emoționante despre sarcina Andreei: «A plâns prin casă»

Fata cea mare a lui Cabral i-a ales un nume surorii sale: «Ne-a propus Inoke»

Mai multe