Imagini adorabile cu Tavi Clonda, Cabral și Sorin Brotnei! A fost «tura» lor cu bebelușii

30 martie 2019 17:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Timpul frumos de afară i-a scos din casă pe Tavi Clonda, Cabral și Sorin Brotnei, însă nu oricum, ci alături de micuțele lor! Trei tătici de fete s-au „duelat” sâmbătă, 30 martie, în poze adorabile pe internet alături de micuțele lor, iar internetul i-a recompensat cu mii de aprecieri. Iată imaginile adorabile!

Cei mai adorabili tătici! Tavi Clonda, Cabral și Sorin Brotnei sunt „topiți” după fetițele lor și, pentru a le mai oferi și mândrelor mămici Gabriela Cristea, Andreea Ibacka și Ramona Brotnei o pauză binemeritată, având în vedere nopțile nedormite, cei trei au profitat de vremea frumoasă de afară pentru a petrece timp cu micuțele lor. 

Tavi Clonda, Cabral și Sorin Brotnei, trei tătici mândri 

Și dacă v-ați gândit că Tavi Clonda are mai multă experiență într-ale dădăcitului, având în vedere că el și prezentatoarea TV mai au acasă o fetiță în vârstă de un an jumate, fiind astfel obișnuiți cu bebelușii, să știți că nici Cabral sau Sorin Brotnei nu se lasă mai prejos! Moderatorul emsiunii „Ce spun românii” a mai schimbat scutece în trecut, având în vedere că acesta mai are o fiică din căsnicia anterioară cu Luana Ibacka, pe nume Inoke, care este acum o adolescentă în toată regula. 

Pentru Sorin Brotnei s-ar crede că ar fi mai greu, având în vedere că fostul component al trupei Akcent a devenit tătic pentru prima oară de curând, în anul 2018. Acestuia i se potrivește însă perfect această nouă postură, așa că cei trei tătici și-au propus ca în aceeași zi, fără să fi vorbit în prealabil, să se mândrească cu micuțele lor și să cucerească internetul.

Tavi Clonda a ieșit cu cele două micuțe ale lui și ale Gabrielei Cristea în parc, plimbându-le pe cele două fetițe în același cărucior, creat special pentru familii mai...numeroase. Artistul a explicat că el este „de serviciu” astăzi, însă a improvizat și a reușit să facă plimbarea cât mai plăcută pentru sine, așa că suportul pentru biberon al căruțului s-a transformat rapid în suport pentru... sticla de bere.

Cabral a scos-o pe Namiko la aer și la soare, la o terasă cunoscută din Capitală, fiind, probabil, prima ieșire „de fițe” a micuței. De asemenea, Sorin Brotnei a decis, la rândul lui, să o scoată pe mititica Ivana la un restaurant unde ar putea să încerce ceva nou, așa că tăticul a ales un loc cu specific asiatic: SUSHI. 

Fetițele par extrem de fericite în compania tăticilor lor, iar mămicile mai pot răsufla și ele ușurate pentru o perioadă. Imaginile publicate de cele trei vedete au strâns mii de like-uri pe rețelele de socializare, „topind” inimile internauților. 

Mai multe