Imagini de coșmar cu Simona Trașcă! De ce are blonda tot capul bandajat

19 februarie 2021 13:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Trașcă șochează! Blonda a fost surprinsă pe stradă, în cursul zilei de astăzi, într-o stare jalnică, cu capul complet bandajat! Imaginile cu blonda sunt biare și, la prima vedere, par a fi rezulatul unor noi intervenții estetice.

Se știe că Simona Trașcă este adepta operațiilor estetice: blonda are silicoane, a făcut rinoplastie și și-a mărit și volumul feselor cu propria grăsime.

Simona Trașcă a fost suprinsă de paparazzi Spynews.ro intrând într-un supermarket din Capitală cu capul bandajat și abia reușind să-și țină masca la gură cu mână, căci nu avea cum să o prindă la ureche! Blonda este într-o stare cum n-a mai fost văzută până acum. Aceasta s-a îndreptat spre o farmacie, unde a petrecut câteva minute pentru a cumpăra câteva medicamente, dar a ieșit fără ele și cu o foaie în mână, posibil o rețetă dată de medic.

Cum a ajuns Simona Trașcă să arate așa: “Nu m-a bătut nimeni!”

Fanii blondei înă s-au alarmat, căci în această perioadă ea este hărțuită și terorizată de un bărbat pe nume George din Timișoara, care susține că Simona este iubirea vieții lui și o urmărește de ani de zile. Contactată de Click!, Simona Trașcă a dezvăluit ce s-a întâmplat cu ea, încât a ajuns cu tot capul bandajat!

„Nu m-a bătut nimeni! Mi-am mai făcut o operație estetică. Am făcut o lipoaspirație la barbie, ca să scap de gușă. Nu doare deloc. Doare puțin dacă apăs pe zonă, acolo, pentru că nu e încă vindecat”, a declarat Simona Trașcă, pentru Click!. Trașcă nu a stat să se dezmeticească din operatie și a fugit din spital, de aceea a fost surprinsă de paparazzi pe stradă, cu tot capul plin de bandaje. Blonda se recuperează bine, a dormit tun o zi și o noapte după ce a luat somnifere ca să nu mai simtă durerea de maxilar. Ieri, Simona Trașcă a fost din nou la doctor ca să-i schimbe bandajele și spune că intervenția este una pe cât se poate de reușită.

Citește și:

Simona Traşcă a slăbit enorm după moartea fratelui. Cum arată în costum de baie

VIDEO ŞOC Cum arată Simona Traşcă după ce şi-a operat nasul şi sânii

Mai multe