Imagini de groază! Cum arată operația de cezariană care mutilat-o pe viață pe Oana Roman

14 ianuarie 2015 23:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Oana Roman (38 de ani) a născut în luna februarie a anului trecut o fetiţă perfect sănătoasă. La patru zile de la cezariană, operaţia Oanei a început să sângereze, iar ea a mers de urgență la spital.

Vedeta a fost la un pas de a face septicemie, pentru că operaţia de cezariană a fost urmată repede de complicaţii. Primul semn că ceva nu este în regulă a fost faptul că tăietura nu se cicatriza și sângera. Oana a fost operată, dar infecția a revenit, afectând muşchiul peretelui abdominal şi intestinul gros.

Situația nu s-a îndreptat nici după a doua operaţie, astfel că ea a apelat la alt medic. Cea de-a treia intervenție a durat mai mult decât se aşteptau toţi, aproape șapte ore. Oanei i-a fost tăiată o bucată din muşchiul abdominal, iar în locul acestuia chirurgul i-a montat o plasă, reușind să-i salveze intestinul gros, deşi acesta îi fusese atacat puternic de infecţie.

Acum, la nouă luni de la cea de-a treia operație suferită, Oana Roman a arătat, în direct, la emisiunea ''Wowbiz'', imagini cu cicatricea cu care s-a ales după ce a fost tăiată pe abdomen. Ea a povestit că a avut de îndurat dureri groaznice din cauza medicului pe care îl acuză că nu a tratat-o corespunzător și nu a făcut niciun pas în a discuta cu ea pentru a-i explica ce anume s-a întâmplat în sala de operații.

"Eu nu am vorbit pentru că am vrut să închei aceste lucruri pe cale amiabilă, dar nu s-a putut. Eu am fost pacienta lui timp de 15 ani, dar el nu s-a interesat deloc de starea mea de sănătate în ultimul an. Am decis să merg la un alt doctor pentru a vedea ce este acolo și mi-a explicat că situația este foarte delicată și că am nevoie de o operație urgentă ca să salveze situația. Mi s-a spus că voi suferi o operație dificila, de sus până jos, pentru a putea să curețe și să rezolve problemele de acolo. Operația a fost făcută pe 1 Mai și acum sunt aproape 9 luni de la aceea operație. Operația a durat aproximativ 7 ore. Puteam să mor pentru că mi-am dorit un copil. Doctorul care mi-a făcut cezariana și m-a distrus se numește Adrian Lemnete, iar cel care mi-a salvat viața se numește Mitulescu. A fost înfiorător de greu și este în continuare greu. Oamenii ăia s-au jucat cu viața mea. Eu mi-aș dori ca oamenii ăștia să răspundă moral în fața tuturor. O parte din această cicatrice va rămâne, o parte va dispărea. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt încă în viață'', a povestit fiica lui Petre Roman.

''Am aflat, după operație, că am fost la un pas de moarte. Jumătate din abdomenul meu era vânăt și plins de hematoame. Acel eveniment mi-a marcat viața. Singurul om care știe absolut tot prin ce am trecut este Marius, care a stat în permanență lângă mine. Eu nu înțelegeam de ce îmi curgea mereu sânge de la operație. Doctorii mi-au zis că nu e nicio problemă, că totul va fi în regulă. Eu habar nu am dacă acest medic trebuia să mă opereze de atâtea ori. Asta a fost o operație la abdomen, nicidecum o operație ginecologică'', a dezvăluit roșcata drama prin care a trecut.

''Așa arată acum, după opt luni, abdomenul meu. Mi-a luat patru luni să mă pot întoarce de pe o parte pe alta. Eu a trebuit să învăț să mă mișc, să mănânc, să respir'', a mai adăugat Oana Roman.

Mai multe