Imagini de la accidentul Ancăi Pop. A murit la câțiva kilometri de casa părintească

18 decembrie 2018 10:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anca Pop și-a pierdut viața după ce a plonjat cu mașina în Dunăre. Ea a pierdut controlul volanului și a derapat în apele fluviului Dunărea, aproape de locuința părintească. Au apărut primele imagini cu locul în care artista și-a pierdut viața.

Anca Pop a decedat luni noaptea, 17 decembrie, la vârsta de 34 de ani. Ea a pierdut controlul volanului și a plonjat cu mașina în Dunăre, în zona viaductului Șvinița din Mehedinți, iar scafandrii au intervenit imediat pentru a descoperi trupul ei.

Primele imagini cu locul unde Anca Pop și-a pierdut viața

Artista se întorcea de la Orșova și se îndrepta spre casa părintească, Moldova Nouă, în județul Caraș-Severin. Mașina Ancăi a fost găsită la aproape 10 metri de mal, scufundată în apă.

"Poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în timp ce se aflau în misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat în dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Sviniţa un autoturism căzut în apele fluviului Dunărea. Poliţia de Frontieră a luat imediat masura înştiinţării Inspectoratului de Urgenţă, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi a căptăniei Orşova, pentru luarea măsurilor legale ce se impun", a precizat Corina Moraru, Politia de Frontieră.

Anca Pop a colaborat cu Goran Bregović

Anca Pop a colaborat la un moment dat și cu Goran Bregović pentru o piesă. Ea l-a cunoscut pe artist printr-o cunoștință comună, iar la scurt timp au lucrat împreună la mai multe melodii de pe albumul artistului: „Champagne for Gypsies”.

„L-am cunoscut printr-o cunoștință comună, o persoană care nu e cunoscută, un compozitor turc. Pe atunci, Goran căuta pe cineva care să compună cu el piesele în engleză pentru albumul „Champagne for Gypsies”. Acea persoană i-a spus despre mine și prin e-mail am comunicat și i-am trimis niște compoziții, niște idei”, ne spunea ea în urmă cu ceva timp.

Mai multe