Imagini de la aniversarea de un an a fetiței lui Catrinel Menghia

26 februarie 2020 11:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a scurs un an plin de emoții pentru Catrinel Menghia și logodnicul ei, Masimiliano Di Ludovico. Cu această ocazie, în familia româncei, care trăiește de ani buni în Italia, a avut loc o petrecere de pomină pentru micuța Caroline Leon. Marți, actrița a pregătit toate detaliile aniversării de un an a bebelușei, care a fost celebrată cu toți cei dragi alături.

Viața de mămică a lui Catrinel Menghia a prins contur în culori de roz încă de anul trecut de când în viața ei a apărut micuța Caroline Leon. Actrița  a născut o fetiţă perfect sănătoasă la o clinică din Italia, într- o dimineață de primăvară, vare avea să-i dea totul pete cap. Imediat, actrița a început să-și alăpteze copilul la sân.

La un an distanță, logdnicul actriței, un celebru producător de film italia, care este în general destul de discret cu viața personală, a publicat pe Instagram, un mesaj emoționant.

"Iubirea vieții mele, aici te născusei de doar  20 de minute, iar mama și tata te-au iubit deja nebunește. Astăzi (25 februarie 2020) împlinești primul tău an de viață.  Ești cel mai frumos lucru care ni s-a întâmplat și îți urăm un călduros La mulți ani, dragostea mea", este mesajul tăticului emoționat postat alături de o imagine cu micuța abia venită pe lume, la maternitate.

Catrinel Menghia se iubeşte cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico, cu care formează un cuplu de mai bine de 8 ani, şi a făcut anunţul pe contul ei de Instagram.

Catrinel Menghia a dat vestea sarcinii când burtica era deja vizibilă

Anul trecut când Catrinel Menghia a aflat despre copil nu s-a grăbit să dea vestea imediat. Ea şi-a dezvăluit târziu burtica de gravidă, când era deja însărcinată în 5 luni. Despre bebeluşul din burtică ştiau doar apropiaţii ei, care au păstrat și ei foarte bine secretul. Toamna trecută, şatena a apărut la o gală într-o rochie elegantă din dantelă neagră care i s-a mulat perfect pe abdomenul de gravidă. Deşi a publicat imagini de la gala festivă la care a fost invitată de prinţul Albert de Monaco la Opera din Monte Carlo, românca şi-a ascuns sarcina pe reţelele de socializare. Imagini cu ea însărcinată au fost surprinse însă de fotografii străini. Ulterior, actriţa a început să dea detalii despre sarcină şi să se pozeze cu burtica la vedere, conștientă fiind că nu o să poată să mai ascundă mult timp sarcina. 

Citește și:

Catrinel Menghia a povestit cum a aflat că fostul soț o înșela cu mai multe femei

FOTO Cum arată părinții lui Catrinel Menghia! De unde a moștenit vedeta frumoasele trăsături

Mai multe