Imagini de la botezul gemenilor Ralucăi Macovei. Gestul emoţionant al naşilor

22 septembrie 2019 15:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca Macovei nu îşi mai încape în piele de fericire. Bruneta care a devenit mămică de gemeni în urmă cu două luni şi-a botezat copiii în cel mai mare secret. Imagini de la slujba de creştinare a celor doi micuţi, fetiţă şi băieţel, au fost publicate de brunetă pe conturile ei de pe reţelele sociale.

Zilele trecute, Raluca Macovei  şi-a creştinat micuţii în cadrul unei ceremonii discrete, la fel ca şi momentul naşterii. Petrecerea a strâns sub acelaşi acoperiş 200 de persoane, fiind un eveniment la care nu s-a oferit dar. Slujba de botez a fost una extrem de emoţionantă atât pentru mămica Raluca, dar şi pentru naşi, care nu şi-au putut stăpâni lacrimile. Dragoş şi Mădălina, cuplul care a vrut din suflet să-i creştineze pe bebeluşii Ralucăi Macovei, au avut grijă de gemeni ca de proprii lor copii. Le-au alinat durerile de burtică cu un biberon cu lapte şi i-au legănat ca să-i liniştească atunci când au devenit agitaţi.   

La petrecerea de botez a gemenilor Ralucăi Macovei nu s-a dat dar

La botez atât mama, cât şi bebeluşii au purtat haine lungi de culoare albă. Proaspătă mămică a îmbrăcat o rochie cu volane şi cu umerii goi, iar la mâneci a avut panglici roz şi bleu, care simbolizează sexul celor doi prunci ai săi.

"Zilele acestea a avut loc frumosul eveniment din viaţa noastră. Ayan Mihai, Raysa Mihaela! Mulţumim naşilor noştri frumoşi, Mădălina şi Dragoş şi mulţumim moaşelor Ralu şi Alina", a scris Raluca Macovei pe Facebook.

Apropiaţii brunetei au declarat pentru Click! că Raluca şi-a dorit o petrecere de botez ca o nuntă, motiv pentru care au curs râuri de şampanie scumpă, iar tortul de botez a fost unul impresionant. Atmosfera a fost întreţinută de Alina Radi, care a cântat non-stop la petrecere. Proaspăta mămică nu şi-a dorit de la invitaţii săi niciun fel de dar, aşa că întreaga petrecere a fost suportată de Raluca. 

Citeşte şi: 

Adevărul despre suferinţa Ralucăi Macovei! Ce spun medicii

Prima reacţie a Ralucăi Macovei după ce a aflat rezultatul biopsiei

Mai multe