Imagini de la nunta Crinei Abrudan! Fosta prezentatoare a petrecut până în zori

9 iulie 2017 10:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost o noapte pe care Crina Abrundan, Gabi Popescu, naşi şi invitaţii lor şi-o vor aminti mult timp de acum încolo. Fosta ştiristă de la Antena 1 s-a căsătorit şi a petrecut până în zori la un local pe malul Lacului Snagov în compania a peste 130 de prieteni, rude şi apropiaţi. Cei doi miri s-au bucurat de un tort cu patru etaje decorat cu flori naturale.

A făcut-o şi pe asta! Crina Abrudan (39 de ani) a intrat în rândul femeilor măritate. După nouă ani de relaţie, frumoasa vedetă i-a spus "da"  lui Gabi Popescu la Starea Civilă de la Primăria sectorului 3, joi (6 iulie), iar sâmbătă a îmbrăcat rochia de mireasă. Blonda a optat pentru o creaţie a designerului israelian Galia Lahav, pentru care a făcut special un drum la Tel Aviv. Deplasarea a meritat tot efortul, căci Crina Abrudan a fost superbă în seara nunţii ei.

Rochia a fost pe cât de spectaculoasă, pe atât de comodă şi i-a permis să danseze toată noaptea. De altfel, mireasa a stat numai pe ring, printre puţine momente când s-a oprit din dansat a fost la tăierea tortului.

Mirii şi naşii lor, Cosmin şi Luminiţa Olăroiu, i-au ajutat pe proaspeii însurăţei, aşa cum este obiceiul, să guste primii din deliciosul desert cu care şi-au răsfăţat invitaţii. Fosta prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1 a comandat un tort cu patru etaje, alb, decorat cu flori naturale. 

Mai multe