Imagini din culisele celui mai de succes serial turcesc, „Lacrimi la Marea Neagră”

29 august 2019 17:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

E mai tare decât „Suleyman” în Turcia și în curând se lansează și în România. Click! îți prezintă imagini deosebite de pe platoruile de filmare ale serialului „Lacrimi la Marea Neagră”, care va debuta și la noi în țară luni, 2 septembrie, la Kanal D, de la ora 20.00.

Serialul turcesc „Lacrimi la Marea Neagră”, care va fi difuzat din 2 septembrie și de Kanal D România, se bucură de un succes uriaș în Turcia. Încă de la primele difuzări, producția a înregistrat audiențe-record, cumulând peste 40% cota de piață.

Reporterii Click! au vizitat platourile de filmare de la „Lacrimi la Marea Neagră”

Serialul spune povestea lui Nefeș (interpretată de Irem Helvacioglu), o femeie care luptă să-și recapete libertatea, după ce ani la rând a fost supusă violențelor fizice și traumelor psihice. Producția aduce astfel în prim plan o problemă tulburătoare și o realitate dureroasă și de actuală atât în Turcia, cât și în România: violență domestică. Acțiunea serialului „Lacrimi la Marea Neagră” se desfășoară, în mare parte, pe țărmul turcesc al Mării Negre, în provincia Trabzon.

„Lacrimi la Marea Neagră” - imagini despre violența domestică

Kanal D va prezintă, în exclusivitate, imagini din casa unde Nefeș, eroina acestui serial, își găsește refugiul și scapă de coșmarul îndurat alături de soț. Aflată în regiunea Trabzon, pe un drum greu accesibil, în mijlocul unor plantații de aluni, casa pare desprinsă parcă din basme, fiind un punct de referință pentru istoria arhitecturală turcă. Dincolo de porțile înalte, echipa de filmare e în forfotă - actori, cameramani, regizori, producător, staff tehnic, make-up artiști și stiliști, cu toții sunt prinși în febra pregătirilor pentru momentul „Acțiune”.

Casa a devenit rapid loc de pelerinaj pentru fani, la poarta acesteia am regăsit oameni care urmăreau de la distanță agitația, atunci când porțile se deschideau pentru ca mașini cu echipament tehnic sau recuzită să intre în curte.

O scară interioară din lemn masiv leagă parterul unde se află masa unde se adună familia, cu etajul superior rezervat oaspeților. Fiecare detaliu este luat în considerare, de la vesela de pe masă, fotografiile familiei expuse pe perete, vase decorative, țesături cu motive tradiționale turcești, și până la elemente moderne. Lângă clădirea centrală se află și un foaier cu mai multe compartimente.

Citește și:

Mai multe