Imagini horror! Ce sâni "bretele" are iubita lui Nicolae Guţă!

5 ianuarie 2015 18:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a terminat cu imaginea de divă pe care încerca să o afişeze iubita lui Nicolae Guţă! Mădălina Dumitriu s-a operat din cap până în picioare la o clinică din Turcia şi l-a uscat pe regele manelelor de bani căci a suferit mai multe intervenţii estetice. Blonda i-a şocat pe medicii turci că la doar 22 de ani are sânii atât de lăsaţi şi depuneri de grăsime inestetică.

Mădălina Dumitriu a intrat în "reparaţii" capitale înainte de Crăciun. Blonda a vrut să-şi ajusteze bustul şi şi-ar fi dorit cele mai mari silicoane din showbiz. Când s-a dezbrăcat, i-a şocat până şi pe medici.

Aceştia i-au spus că are sânii mici şi lăsaţi şi că nu ar putea fi măriţi cu implanturi de 400 de ml aşa cum ar fi fost pe gustul blondei. Chirurgul estetician a ţinut-o pe Beyonce de România şapte ore în sala de operaţie şi i-a pus silicoane de doar 260 de ml.

Ea şi-a ridcat sânii, şi-a pus implanturi mamare, şi-a micşorat mameloanele, şi-a făcut liposucţie şi şi-a pus silicon în fund. Totul a costat nu mai puţin de 20.000 de euro, bani achitaţi de Nicolae Guţă.

Operaţiile au fost cadoul manelistului pentru Mădălina de Crăciun. Nici nu este de mirare că artistul a investit atât în iubita lui! Ea i-a dăruit o fetiţă, Anais, care va împlini peste două săptămâni cinci luni. 

Mai multe