Imagini incitante! Bătaie în ciocolată între Roxana Vancea și o bombă sexy de la Masterchef

28 aprilie 2017 11:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Vancea a devenit o prezență obișnuită în platoul emisiunii “La Măruță”, unde a făcut câteva demonstrații de exerciții fizice. La sfârșitul unuia dintre show-uri, fosta asistentă tv a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și s-a luptat în ciocolată cu o altă bombă sexy.

Pentru că imaginile surprinse erau mult prea provocatoare pentru a fi date la televizor în miezul zilei, moderatorul și producătorii au găsit soluția: au filmat totul și au pus pe Internet. Peste 10.000 de oameni au văzut clipul în direct.

Într-o piscină gonflabilă umplută cu ciocolată industrială, Roxana și fosta concurentă Masterchef, Nicoleta Matea, care a impresionat nu doar cu gătitul, ci și cu felul în care arată, s-au tăvălit, spre deliciul celor din platou și a celor de acasă. Nu degeaba Nicoleta a intrat și în vederile celor de la Playboy, pentru care a și pozat într-o ședință foto de-a dreptul incendiară. A devenit cunoscută în 2014, când a și primit porecla "casnica de la Masterchef".

La fel de provocatoare a fost și lupta celor două fete, o luptă cu zâmbetul pe buze, ce-i drept, în care au bucurat privitorii cu scene sexy.

Mai multe