Imagini şocante cu fata lui Cristian Boureanu, târâtă pe asfalt

16 septembrie 2016 19:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Noi amănunte ies la iveală după scandalul dintre Cristian Boureanu şi fiica lui, Ioana. Jurnaliştii de la cancan.ro au publicat o serie de imagini surprinse de camerele de supraveghere din ziua în care adolescenta a fost găsită şi certată durde tatăl ei. Politicianul a chemat ajutoare pentru a-şi "captura" fata fugită de acasă, iar totul s-a terminat la poliţie.

Săptămâna a început prost în familia lui Cristian Boureanu şi nu pare să se încheie mai bine. Politicianul şi fiica lui au dat explicaţii în faţa jandarmilor şi poliţiştilor după ce minora a ţipat ca din gură de şarpe din maşina tatălui său, luni (12 septembrie) în zona Parcului Herăstrău.

Fostul deputat a căutat-o peste tot fiica lu,i Ioana, care plecase din apartamentul lui din Constanţa, singură cu trenul. Nervos, Boureanu a recunoscut că şi-a ieşit din fire, dar a negat că a lovit-o pe Ioana, care l-a acuzat de violenţă.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere de pe Şoseaua Nordului, se vede cum politicianul şi un bodyguard o târăsc efectiv pe stradă pe adolescenta care probabil că nu voia să se urce în maşină.  

Fostul deputat este cercetat acum după tot acest scandal pentru "rele tratamente aplicate minorului". 

Mai multe