Imagini șocante! Medicul i-a operat sânii de 5 kilograme

16 iunie 2016 15:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

La 61 de ani o femeie a hotărât să facă ceea ce a amânat timp de 27 de ani. Din cauza durerilor de spate insuportabile cauzate de sânii gigantici, de 5 kilograme, aceasta a apelat la chirurgul plastician Vitalie Stan pentru a o scăpa de coșmarul bustului.

Vitalie Stan este cunoscut datorită rezultatelor sale în domeniul chirurgiei plastice și estetice. Majoritatea femeilor se prezintă la cabinetul său pentru a-și ajusta din punct de vedere estetic anumite zone ale corpului: nasul, talia, sânii, fața, însă adevăratele provocări profesionale sunt situațiile în care chirurgia plastică nu are legărtură neapărat cu aspectul fizic, ci cu rezolvarea un probleme reale de sănătate. Așa s-a întâmplat și ieri. O pacientă în vârstă de 61  de ani s-a decis să pună capăt durerilor insuportabile de la nivelul coloanei, cu care s-a confruntat vreme de 27 de ani, și asta din cauza sânilor care cântăresc nici mai mult, nici mai puțin de 5 kilograme. Femeia este prietena cea mai bună a mamei Roxanei Ciuhulescu.

”După ce a născut, sânii au crescut și s-au lăsat atât demult încât mergea cocoșată. Nu a avut curaj până acum să-și facă operația asta, dar am convins-o eu”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Click! Ieri, în urma unei proceduri dificile care a durat 4 ore și jumătate, chirurgul plastician, alături de Nemer Kamal, i-a îndepărtat mai bine de 85 la sută din țesut. ”Procedura se numește mamoplastie de reducție și acsensionare a sânilor, sau gigantomastie. În cazul doamnei, reducerea țesutului mamar în exces a fost neceasră și pentru îmbunătățirea calității vieții, prin dispariția simptomatologiei produse de macromastie, și anume dureri ale coloanei vertebrale, toracelui, umerilor, toracelui.

Modificarea a necesitat și implant cu silicon, am optat pentru proteze de câte 360 de mililitri”, a declarat Vitalie Stan, pentru Click! Pacienta trebuie să poarte timp de o lună un corset și să respecte indicațiile medicului. ”Prietena mamei mele s-a trezit astăzi cu apropae 5 kilograme în minus și a putut sta dreaptă. Este foarte mulțumită de rezultat, mă bucur că a ales cel mai bun medic. Întreaga experiență o să o detaliez și pe blogul meu, mâine”, ne-a mai spus Roxana Ciuhulescu.

Mai multe