Imagini tulburătoare cu maşina distrusă a avocatului Daniel Ionaşcu

21 martie 2018 15:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Daniel Ionaşcu este într-adevăr un om norocos. Avocatul a scăpat doar cu o fractură în urma accidentului grav de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti în care a fost implicat. Maşina la volanul căreia se afla magistratul a fost serios avariată şi a fost ridicată pe platformă. Daniel Ionaşcu se află în continuare internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat, marţi, la mână.

Toată partea din spate a maşinii lui Daniel Ionaşcu a fost distrusă în urma impactului cu un alt vehicul. Accidentul le-a dat fiori pe şira spinării cunoscuţilor avocatului, care judecând după imaginile cu automobilul serios avriat au intrat în panică.

Din fericire, deşi magistratul s-a lovit la cap, iar în urma loviturii s-a ales şi cu fractură deschisă la mâna stângă, Daniel Ionaşcu va părăsi curând spitalul pe propriile picioare şi se va putea întoarce la tribunal acolo unde îşi reprezintă clienţii.

Avocatul a fost operat marţi la mână şi chiar el a povestit la câteva ore la un post tv că încă se mai resimte după accident, dar că a scăpat ieftin din toată întâmplarea.  

"Nu-mi explic nici eu cum în urma impactului cămaşa practic s-a sfâşiat. Am avut mâna stângă distrusă, oasele s-au sfărâmat pe interior", a mărturisit Daniel Ionaşcu la Antena 1. 

Avocatul va rămâne în continuare internat la Spitalul Floreasca, iar maşina sa care a fost ridicată pe platformă va avea nevoie de reparaţii şi va sta ceva în service. 

Mai multe