Împăcare bombă în lumea manelelor! Nicolae Guță s-a întors în brațele soției sale

3 mai 2018 12:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce, de la Crăciun încoace, Nicolae Guță părea decis să divorțeze de mult mai tânăra sa soție, acum lucrurile s-au schimbat radical. Ba chiar, spun sursele noastre, manelistul s-a întors în brațele blondinei, spășit.

Implicat în tot mai multe scandaluri cu colegii săi de breaslă – ultimul fiind cu Florin Salam, pe care l-a înjurat la o petrecere – Nicolae Guță pare să își găsească, totuși, liniștea acasă. Iar asta după ce, recent, a decis că este cazul să treacă peste supărările pe care i le-a pricinuit Cristina, soția lui mult mai tânără. Culmea, de când se despărșise de ea, își găsise și o altă iubită, la fel de tânără, dar brunet, la care însă a renunțat destul de repede. Și, cum marile iubiri sunt greu de uitat, manelistul a decis să mai dea o șansă relației pe care o avea cu blonda Cristina, așa că, acum, cei doi sunt împreună. Și, spun sursele noastre, Nicolae Guță este, acum, fericit din cale afară, mai ales că tânăra lui soție i-a promis că îi va naște un moștenitor.

”Noi nu mai suntem împreună! Nu mai contează când ne-am despărţit, deoarece intenţionez să bag divorţ. Nu am făcut nici Crăciunul împreună", a mărturisit Nicolae Guţă pentru Antena Stars, la începutul anului. Acum însă, la modul evident, cei doi nu vor mai divorța, iar Nicolae Guță va rămane cu averea neștirbită.

Mai multe