Impresarul Doru Gușman, noi dezvăluiri despre moartea lui Petrică Mîțu Stoian: "El și soția mea au murit la fel”

9 noiembrie 2021 18:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian ridică multe semne de întrebare în continuare. Impresarul Doru Gușman, cel mai bun prieten al artistului, a făcut noi declarații.

"Acum două săptămâni i-a venit lui ideea să se ducă la această cameră hiperbarică. A luat numărul de pe internet. Era una la Constanța și una la Reșița. Nu l-am putut opri! Nici de la filmări, nici să plece la clinică! Eu am simțit că nu-i va face bine, că are probleme cu inima. El a spus că medicii îi fac analize acolo. Nu știu dacă i le-au făcut sau nu. Nu mai era el din urmă cu o lună! Înainte să plece s-a dus și a luat mir, s-a miruit și a plecat! Am stat 16 ani împreună. Fetele mele îl iubeau ca pe mine! Suferim după el", a povestit Doru Gușman în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Petrică Mîțu Stoian a vrut să-și doarmă somnul de veci lângă o femeie care i-a fost extrem de apropiată. Este vorba despre Maria Gușman, soția impresarului său, care s-a ocupat impecabil de imaginea lui. Prietenia și devotamentul Mariei l-au impresionat pe solist atât de mult, încât moartea ei l-a pus la pământ. 

“Locul de veci e cumpărat din 2003. Cavoul a fost făcut acum trei ani, l-am placat cu granit după ce a murit soția mea, în august. El a zis: ‘Dacă vă faceți voi cruce, să-mi faceți la fel! Soția mea nu a murit de Covid, a murit exact ca el. Sunt două morți trase la indigo! Avea cancer, dar nu a murit de cancer! Nici nu vreau s-o văd  pe Niculina Stoican, dar barem să o ascult! “

Mai multe