În ce hal arată fosta iubită a lui Lazarus! A fost bătută de soţ

21 octombrie 2015 18:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mama fetiţei lui Luis Lazarus, Alina Manolache, a fost bătută crunt de soţul ei marţi (20 octombrie). Femeia a fugit de acasă şi a fost de negăsit timp de opt ore, timp în care jurnalistul a făcut tot posibilul pentru a-i da de urmă.

Alina a apărut miercuri (21 octombrie) şi a mers, alături de avocata ei, la Poliţie şi spital, în încercarea de a obţine probe şi a scoate un certificat medico-legal. Ea a dat declaraţii la o secţie de poliţie din Popeşti-Leordeni.

Avocata Alinei a povestit că femeia a fugit de acasă de teamă că va fi bătută din nou de soţ. Alina a plecat de acasă cu gândul să revină peste câteva ore, doar că bărbatul a găsit-o şi a bătut-o în plină stradă. Atunci, ea s-a refugiat la un cunoscut. Avocata Alinei a menţionat că nu va spune unde stă femeiaa cum. În plus, Alina a spus reporterilor emisiunii "La Măruţă" că e traumatizată după cele întâmplate. 

"Nu este vorba de gelozie. Nu avem nici un rezultat de la IML, trebuie să obţinem un certificat de la Poliţie, după ce vom da declaraţii, vom merge la IML cred. Este destul de târziu, de dimineaţă suntem pe drumuri, nu am obţinut nimic. Alina nu are telefon, a rămas acasă când a plecat. A plecat în fugă, cu hainele de pe ea, a plecat ca el să se calmeze, a plecat când i-a spus soacra că e în pericol să fie bătută. Nu e prima oară când a bătut-o. Îl iubeşte, are doi copii cu el. A încercat să îşi salveze căsnicia, ca orice femeie care nu acceptă de prima dată că după o bătaie, vor urma altele. A umrărit-o, a prins-o în trafic, a bătut-o. Noi de azi de dimineaţa umblăm la poliţie şi spital, să intrăm în posesia unor imagini surprinse de camerele de vedere când o bătea. Nu o să spun unde a fost Alina aseară, stă la cineva", a declarat avocata Alinei.

Mama Alinei, Medina Manolache a declarat că nu este prima bătaie de acest gen şi că soţul Alinei a ameninţat-o cu moartea chiar. Asta în ciuda faptului că cei doi au gemei de două luni împreună. 

"Gemenii sunt acasă cu mama lui, cu tatăl lui, care sunt oameni buni. Mi-a spus că îi pare rău, că nu îşi dă seama de ce a făcut ce a făcut. Eu nu mă pot întoarce acasă la ei", a spus mama Alinei. 

Lazarus a povestit că Alina nu a vrut să depună plângere până acum, în ciuda bătăilor repetate, de teamă că fiica ei, Ana, i-ar putea fi luată sau ar putea păţi ceva. Acum, fetiţa este bine şi se află la tatăl ei, Lazarus. 

"Fetiţa mea e la mine, am luat-o ieri la şcoală. Medina mi-a trimis mesaj să o iau repede, m-am dus direct şi am luat-o pe Ana. Apoi am aflat că ar fi vrut el să o ia pe fetiţă. Ce căuta el să facă asta când el tocmai o bătuse pe mama ei? Eu i-am transmis că o să mă ocup de el, pe toate planurile", a declarat Luis Lazarus. 

Mai multe