În ce lux trăiesc cei mai bogați copii ai României! Avioane private, vacanțe exotice și haine de mii de euro

12 aprilie 2019 7:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dacă în străinătate a tot existat moda „opulenței” pe rețelele de socializare, copiii de bani gata care provin din familii ce se bucură de sume colosale în bancă publicând acolo imagini din care se poate observa cu lejeritate stilul lor luxuriant de viață, acest „trend” nu a ocolit nici țara noastră. Copii bogătașilor din România nu fac notă discordană la acest capitol, iar conturile lor de socializare sunt pline de dovezi în acest sens.

Chiar dacă se întâmplă la un nivel mai scăzut din perspectivă financiară, nici copiii vedetelor autohtone nu se lasă mai prejos când vine vorba de pozat „avuția” familiei. Iată în ce lux se învârt cei mai bogați copii ai României!

Cine sunt unii dintre cei mai bogați copii ai României

De la plimbări cu elicopterele private până la ieșiri în cele mai exclusiviste cluburi și petreceri mondene, extravaganța e și pe placul copiilor de bani gata ai României, care nu-și ascund cu niciun chip preferințele costisitoare nici în mediul online.

În era în care ești mult mai „cool” dacă ai o geantă scumpă de designer, este de la sine înțeles că aceștia doresc să epateze prin toți porii, chiar dacă unii dintre ei se află momentan la vârsta la care nu-și pot câștiga singuri „pâinea”. Noroc cu mami și cu tati, cum ar spune o vorbă veche! Iată care sunt cei mai bogați copii ai României, pe modelul #richkidsofbucharest.

Rebecca Prodan, genți de lux și vacanțe exotice

Rebecca Dumitrescu Prodan este fiica Anamariei Prodan din căsnicia ei cu baschetbalistul român Tiberiu Dumitrescu, alături de care mai are o fiică, Sarah, născută în 2000. Rebecca face 20 de ani și este model, iar mama ei se mândrește peste tot cu cariera frumoasă pe care aceasta o are în față. Cum tânăra bifează contracte de modă pe ici și pe colo, aceasta ajunge să viziteze multe locații, însă cea în care își petrecere cel mai mult timp este Dubaiul, unde tatăl ei vitreg, Laurențiu Reghecampf, antrenează o echipă de fotbal.

Rebecca preferă hainele și accesoriile de lux, iar job-urile ei ca model cu siguranță nu îi acoperă aceste dorințe, așa că cei care cotizează în continuare pentru garderoba sa sunt, cu siguranță, părinții.

Ioana Țiriac are tot ce vrea la 21 de ani

Dacă cel mai cunoscut copil al lui Ion Țiriac este fiul lui cel mare, Ion Ion, despre ceilalţi doi copii ai magnatului, Karim şi Ioana, nu se ştiu prea multe. În ceea ce o privește pe Ioana însă, în primă instanță îți sare în ochi frumusețea ei, trăsături pe care le moşteneşte, cu siguranţă, de la mama ei de originile egipteană, Sophia Ayad.

Ioana Ţiriac are în prezent tot ce își dorește, chiar dacă este încă tânără, fiind fiica celui mai bogat român. Se pare că pe lângă atuurile fizice moștenite din partea maternă, Ioana este atrasă inclusiv de profesia mamei: cea de jurnalist. Deşi a fost crescută la Monte Carlo de mama ei, Ioana a fost adusă în România de Ion Ţiriac pentru a urma aici liceul. În vara lui 2018 aceasta a terminat cursurile Şcolii Americane de la Bucureşti și a dat bacalaureatul, plănuind să studieze jurnalismul în SUA.

Pe lângă această dorință însă, Ioana știe să se și distreze, conturile sale de socializare fiind pline de imagini din vacanțe luxoase sau din cluburi exclusiviste.

Victoraș Micula se „joacă” cu elicoptere, avioane și mașini scumpe

Victoraș Micula, fiul de 23 de ani al afaceristului Viorel Micula, a fost numit într-o perioadă „cel mai excentric fiu de milonar”. Moștenitorul imperiului „Frutti Fresh” n-ar putea să ducă o viață plictisitoare nici dacă și-ar dori, având în vedere că are în garaj și la dispoziție cele mai luxoase mașini, precum Ferrari și Lamborghini, însă nu s-a mulțumit doar cu suprafața terestră.

Victoraș are în dotare și un elicopter, cu care face adesea „aroganțe”, ajungând cu el la petreceri sau pe litoral, însă 2016 a fost anul în care acesta și-a achiziționat și cu avion cu 6 locuri, semn că se plictisise să zboare doar la altitudinea la care ajunge un elicopter obișnuit. Totuși, se pare că în ultima perioadă Victor s-a mai cumințit, având în vedere că în 2018, logodnica lui, Ozana Pușcaș, l-a făcut tătic pe acesta. La capitolul școală Victoraș nu a stat prea bine însă, după ce a picat de două ori examenul de bacalaureat.

Alessia Năstase are 16 ani, însă îi plac hainele scumpe

Alessia Năstase este fiica cea mare a tenismenului Ilie Nătase cu fosta lui soție, Amalia. Cei doi mai au împreună tot o fiică, pe nume Emma, în vârstă de 13 ani. Alessia are acum 16 ani, însă se poate observa cum și ea se îndreaptă către un stil de viață costisitor. Tânăra preferă haine și accesorii de firmă, iar faptul că a locuit o perioadă alături de mama ei în SUA o face mult mai pretențioasă cu tot ceea ce o înconjoară. Alessia își petrece și ea vacanțele în locații spectaculoase, însă acest lucru se întâmplă, momentan, alături de familie, iar pe rețelele de socializare este destul de discretă în privința acestui aspect.

Mai multe