În ce relaţii a rămas Hamude cu iubita care a făcut sex cu ispita în Thailanda

4 august 2016 19:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Hamude Kilani a părăsit-o pe Loredana după ce a văzut imagini compromiţătoare cu ea în timp ce făcea sex cu Sorin, ispita ei de la Insula Iubirii. Concurentul nu a stat pe gânduri şi a pus punct imediat relaţiei cu blonda, dar acum abia mai face faţă numărul de admiratoare care şi-ar dori să-l consoleze după eşecul amoros.

A suferit după ce iubita l-a trădat, dar Hamude nu duce lipsa de domnişoare care ar face orice ca să iasă cu el. Fostul concurent de la Insula Iubirii a mărturisit însă că rănile nu i s-au închis complet după fosta iubită care l-a făcut să o vadă în timp ce făcea sex cu altcineva.

"Le mulţumesc tuturor admiratoarelor care mă caută, pentru cuvintele frumoase, dar nu sunt pregătit să încep o altă relaţie. Nu mai ţin legătura cu Loredana. Am hotărât după tot ce s-a întâmplat între noi ca cel puţin pentru moment să o lăsam aşa. Am auzit şi eu că lucrează la o şaormerie. Când era cu mine nu trăia aşa. Eu am venit în România ca să fac medicină, dar am renunţat pentru că nu era pentru mine şi m-am apucat de afaceri", a spus el la Antena Stars.

Hamude a declarat că îi sfătuieşte pe tineri să-şi testeze relaţiile la Insula Iubirii pentru că astfel pot afla că nu sunt lângă persoanele potrivite.     

Mai multe