În Playboy-fund bombat, la plajă-cam lăsat

17 august 2017 17:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au trecut anii şi peste trupurile superbe pe care le-am admirat în celebra revistă Playboy. Una dintre divele care a făcut istorie în revista "iepuraşului" cu papion a fost surprinsă recent pe Litoral. Nu putem spune că nu arată bine şi acum, însă e departe de bomba-sexy după care mureau bărbaţii odinioară.

Revista Playboy și-a făcut intrarea pe piața din România în noiembrie 1999, cu Dana Săvuică pe copertă. Fostul șef al publicației, Dan Silviu Boerescu, a rememorat odinioară pentru Click! cum a decurs prima ședință foto pentru coperta revistei ”iepurașului cu papion”.

"Dana Săvuică a pozat pentru numărul 1 la Chicago, în studioul regretatului Richard Fegley (fotograf decedat în 2001, care a lucrat timp de 30 de ani pentru Playboy). Într-o pauză a şedinţei foto, a fost abordată de chitaristul lui Bruce Springsteen, celebrul Steve Van Zandt, care dădea un interviu pentru Playboy USA şi care a invitat-o să ia masa cu trupa la hotel. Dana a refuzat să meargă singură, fără mine, şi a ratat ocazia de a-l cunoaşte pe Bruce Springsteen", ne declara Boerescu.

Comparată mereu cu Marilyn Monroe, Dana Săvuică şi-a păstrat sex-appeal-ul şi acum, la 47 de ani, însă trecerea timpului se vede pe unele zone ale trupului. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent la plajă, în Mamaia.

În 2002, Andreea Antonescu i-a convins pe șefii de la Playboy să scoată din buzunar 30.000 de dolari, cel mai ridicat onorariu din istoria revistei. Și pe bună dreptate, pentru că numărul cu jumătatea brunetă a trupei Andre pe copertă  s-a vândut în 100.000 de exemplare. Acum, la 34 de ani, mămica Andreea arată la fel de bine, dar n-ar fi rău să tragă şi mai tare în sala de fitness. Nu de alta, dar trecerea timpului vine la pachet cu tot felul de surprize pe siluetă.

Dan Silviu Boerescu a dezvăluit la emisiunea "Acces direct" (Antena 1) detaliile primei apariţii a Biancăi Drăguşanu (35 de ani) în revista "Playboy", în toamna lui 2009, când ea era "blonda lui Botezatu". "Toate asistentele au avut acceaşi şansă, însă doar Bianca a semnat contractul după 20 de secunde", a spus Boerescu. "Mă tot sunau oameni şi mă întrebau: «E o fată nouă, nu vrei să apară în revistă?». «Nu!», ziceam eu. Până când m-a sunat un om important din televiziune şi mi-a spus de ea. Atunci am zis să o văd. Şi după 20 de secunde de vorbă cu ea am sunat-o pe secretară să-mi aducă contractele", a povestit fostul redactor-şef de la "Playboy". "Bianca e făcută să fie vedetă, să apară la televizor", a conchis Boerescu.

Blondina este acum mămică, dar nu s-a schimbat cu nimic din punct de vedere fizic. Fotoreporterii Click! au surprins-o la mare şi este cu adevărat bombă-sexy, mai ales că imaginile prezintă realitatea, fără editări în Photoshop.

Mai multe