În Playboy ne-a arătat tot, în videoclip doar gleznele FOTO

22 martie 2015 21:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

A pozat în Playboy şi a fost asistenta “Cusurgiilor” de la Prima TV. Se numeşte Gabriela Florentina şi a fost solicitată recent să apară în videoclipul piesei “The Way She Moves”, al solistului Andrei Neagu (25 de ani), fost concurent la „Vocea României”.

Deşi ne-am fi aşteptat să o vedem din nou în toată splendoarea, bruneta îşi etalează la filmări doar gleznele, spre dezamăgirea publicului masculin. Din păcate, tânăra a reuşit să-şi bage doar picioarele în videoclip, şi la propriu, şi la figurat, căci a încurcat rău de tot toată echipa de producţie.

Regizorul Matei Şopterean împreună cu solistul au ales opt fete pentru videoclipul respectiv: Andra G, Iulia Vasile, NAVI, Maria Popa, Andreea Pătrănoiu, Atoussa Sophia Bassiri, Karina Moroșanu şi Gabriela Florentina. Pe nepusă masă, aceasteia din urmă i s-a făcut rău la filmări şi a renunţat la proiect. “Nu s-a simţit bine şi a plecat. Noroc că am avut alte fete care să o înlocuiască”, ne-a spus solistul, care filmează şi o scenă de dragoste cu una dintre fetele din videoclip. 

Mai multe