Încă o echipă îndrăgită a părăsit Asia Express! Au plecat cu ochii în lacrimi

6 martie 2018 23:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aventura Asia Express s-a mai încheiat pentru încă o echipă în ediția difuzată marți, 6 martie. Cei care i-au nominalizat pe concurenții care să părăsească aventura au fost din nou Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care au terminat iar primii o cursă.

A fost a patra oară când au fost supuși emoțiilor eliminării, dar, de această dată, n-au mai avut norocul să fie extras un dragon verde. Echipa formtă din Luminița și Dorian Popa a fost eliminată din competiția Asia Express după ce Gina Pistol a extras un dragon roșu.

Liviu și Andrei au făcut tot posibilul să nu mai fie tot ei primii în cursă și să fie nevoiți să desemneze o echipă care să plece acasă, dar o greșeală a Vicăi și Danielei, care ar fi putut fi pe primul loc, i-a adus din nou pe locul fruntaș.

Luminița a primit vestea cu o oarecare ușurare, fiindcă nu a fost deloc ușor pentru o doamnă de vârsta ei să intre într-o astfel de competiție. Singura părere de rău pe care a resimțit-o a fost pentru Dorian, care și-a dorit foarte mult să ajungă în finală și a tras cât a putut de tare, cât pentru doi, iar uneori chiar pentru trei concurenți la un loc. Dorian și-a luat la revedere de la colegi cu ochii în lacrimi, dar a trecut și peste această provocare.

Se aștepta ca la un moment dat să fie eliminat: „Mă bucur că acel moment a venit mult mai târziu decât mă așteptam”, a mărturisit energic și optimist Dorian Popa.

Mai multe