Încă o eliminare la Exatlon! Cine este concurentul care a plecat acasă

27 februarie 2018 23:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ediția de marți seara, 27 februarie, de la Exatlon, a venit cu o nouă eliminare. Au fost trei nominalizări surprinzătoare, care au revelat numeroase tensiuni între concurenți. când în joc este o miză atât de mare, nu este deloc ușor pentru concurenți să-și păstreze intact spiritul de echipă, iar rivalitățile și antipatiile mereu sunt o piedică între participanți.

Anca, din tabăra Războinicilor, a fost prima nominalizată, pe care Alina a acuzat-o că este "o persoană falsă": "Ne zâmbește la toți în față și pe la spate lucrurile stau invers". În apărarea ei, Anca a preferat să nu mai spună mare lucru, fiind vădit jignită de atitudinea colegilor care au nominalizat-o:

"Nu vreau să adaug absolut nimic.Mariana mi-a spus că a fost amenințată de Ionuț. În seara aceasta, eu sunt cea care e fals?! Pur și simplu doar ascult, dar doar ascult. Nu sunt mai mult dalsă decât nimeni de aici!", a spus Anca.

Ionuț, cel la care a făcut referire Anca, este cel de-al doilea concurent Exatlon care a fost nominalizat, tot de către Alina, "player of the week". De asemenea, a treia nominalizare din partea lui Alexandru, a fost Ștefan.

în urma votului publicului și a unor discuții aprinse între concurenți, cea care a plecat acasă a fost Anca, din echipa Războinicilor.

"Îmi este foarte greu să mă exprim acum...așa sunt eu...nu știu cum m-au descris colegii mei, sincer...sunt impulsivă, dar corectă...nu-mi găsesc un defect. Am spus mereu tot ce am gândit și mi-am exprimat furia sau dezamăgirea, nu le-am mascat în altceva. Cel mai greu moment din viața mea a fost când a murit bunica mea", a mărturisit Anca, după ce și-a auzit numele care a desemnat-o să se întoarcă în România.

Mai multe