Încă o eliminare la Exatlon. Echipa Faimoșilor a mai pierdut un membru

13 februarie 2018 23:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Norocul nu pare a fi deloc de partea vedetelor din Exatlon, competiția televizată cu care Kanal D a dat lovitura în acest început de an. Echipa formată din vedete și sportivi cunoscuți, reuniți sub numele Faimoșii, a mai pierdut un membru, după ce săptămânile trecute, Anda Adam și Claudia Pavel au fost nevoite să se întoarcă în România.

Trei concurenți au avut emoțiile la cote maxime, căci s-au aflat în pericol de eliminare: Ion Oncescu, Diana Bulimar și Flo - Florian Șendroiu. Înainte de aflarea deznodământului, însă, Faimoșii și Războinicii s-au luptat pentru casă și pentru confort.

Dacă ultimele probe ne-au obișnuit cu scoruri strânse, de această dată, Faimoșii au reușit să se desprindă și să câștige proba cu scorul 10-5, motiv pentru care și-au adjudecat casa în care stăteau Războinicii, dar și un mult așteptat masaj. Proba s-a încheiat cu un moment special pentru Giani Kiriță, care, ajutat de coechipăieri, dar și de rivali, i-a cântat "La mulți ani" fiului său, care în ziua filmărilor a împlinit 15 ani. De cealalată parte s-a lăsat cu lacrimi și regrete.

Cel care și-a luat rămas bun de la coechipieri și competiție este Flo, tânărul care a intrat în emisiune în urmă cu doar o săptămână în urmă. "Am făcut baschet, am făcut înot, parkour, dar nu de performanță. De performanță a fost doar înotul", a spus Flo când a ajuns în Republica Dominicană.

Mai multe