Încă un caz de COVID în echipa știrilor PRO TV! Andreea Marinescu: "Mă străduiesc să-mi protejez familia"

22 noiembrie 2020 10:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

La nici o săptămână după ce Neti Sandu a anunțat că este infectată cu noul coronavirus, o altă colegă de-a ei, de pe tura știrilor de dimineață, anunță care are COVID. Este vorba despre Andreea Marinescu, cea care prezintă buletinul de știri alături de Cosmin Stan sau de Mihai Dedu.

Din fericire, prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață se simte bine și ține legătura cu medicul de familie. „În acest moment sunt acasă și sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Țin legătura cu medicul de familie și mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar și pentru ceilalți trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoși, cât mai curând!”, a spus Andreea Marinescu pentru protv.ro.

Și Neti Sandu a fost confirmată pozitiv

Săptămâna trecută, Neti Sandu (62 de ani), cea care aduce de ani de zile horoscopul la Pro TV, a anunțat că are COVID-19. „Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare”, a declarat prezentatoarea pentru Pro TV.

Vedetele Pro TV, infectate cu noul coronavirus

Infectarea prezentatoarei vine la aproximativ două săptămâni după ce o altă vedetă Pro TV a fost diagnostivată pozitiv. Este vorba despre Andi Moisescu, jurat Românii au talent și realizator Apropo TV. De asemenea, la jumătatea lunii septembrie a fost depistat pozitiv și Dragoș Bucur, prezentatorul Visuri la cheie. 

Citește și:

Reacția PRO TV după ce Neti Sandu a anunțat că are Covid-19. Toată tura de dimineață, testată

INTERVIU Mihai Dedu, secrete de familie: "Soția mea are o modestie exacerbată". Cum arată viața lui în afara știrilor

Ştiristele Pro Tv Andreea Marinescu şi Lavinia Petrea s-au afişat cu soţii pe care i-au ţinut ascunşi

Mai multe