Încă un motiv pentru care Marcel Toader renunţă la scandalul divorţului

20 decembrie 2017 14:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iată încă un motiv pentru care Marcel Toader renunță să o mai scoată vinovată pe Maria Constantin (31 de ani) în procesul de divorţ. Rezultatul probelor ADN arată că artista nu l-a înșelat pe soțul său, pentru că pe lenjeria sa intimă nu s-au găsit urme de ADN străin.

Marcel Toader (54 de ani) și-a acuzat nevasta de infidelitate și a spus că are probe în acest sens. Pentru a arăta că solista de muzică populară a întreţinut relaţii sexuale cu un alt bărbat, afaceristul s-a dus cu lenjeria intimă la un laborator, unde se fac teste ADN. "Dacă se găseşte acest cromozom masculin străin mie, se demonstrează adulterul. Eu ştiu foarte bine când a fost ultimul raport sexual cu soţia mea. Pe mine m-a deranjat faptul în sine, pentru că eu nu meritam asta. E vorba de o hotărâre a mea interioară, de a se afla adevărul", spunea Marcel Toader.

Din păcate, Toader s-a înșelat! Rezultatul probelor nu i-a fost favorabil, a ieșit negativ în privinţa prezenţei unui ADN străin. Așadar, cu o dovadă în minus dar și fără martorii care l-au părăsit brusc, Marcel renunță la proces și nu va mai putea spune că Maria l-a înșelat. Astfel, la următorul termen pe care Judecătoria Sectorului 5 urmează să îl anunţe, s-ar putea încheia şi procesul de divorţ dintre cei doi soţi, care şi-au unit destinele în septembrie 2015.

Mai multe