Incendiar! Corina, fără sutien şi cu abdomenul plin de "pătrăţele" pe Internet

29 decembrie 2016 9:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu a tras degeaba la sală! Corina arată senzaţional de când are antrenor personal de fitness şi este nelipsită de la antrenamente. Artista şi-a uimit fanii cu "pătrăţelele" pe care le are pe abdomen, dar şi cu posteriorul bombat. Ea s-a pozat fără sutien şi a încins rapid imaginaţia domnilor, care i-au admirat îndelung fotografiile publicate pe Internet.

Corina are cu ce se lăuda după ce a stat la mesele îmbelşugate de sărbători. Deşi nu a refuzat preparatele tradiţionale şi a gustat din sarmale, jumări, salată boerf, cărnaţi şi şorici, artista a reuşit să-şi păstreze formele pentru care a tras din greu la sală. În ultimele luni, cântăreaţa a devenit o obişnuită a locurilor unde se fac antrenamente intrense de fitness şi a semnat condica zilnic, iar rezultatele sunt uimitoare.

Artista şi-a modelat trupul, iar acum abdomenul ei este plin de "pătrăţele".

Cântăreaţa s-a pozat într-o ipostază incendiară în care a renunţat la sutien şi s-a expus pe contul de socializate într-o pereche minusculă de bikini. Ca să-i zăpăcească de tot pe domni, artista s-a pozat şi din profil şi a arătat că şi-a lucrat şi fesierii, nu doar abdomenul.   

Corina a format până în urmă cu zece luni un cuplu cu afaceristul Nelu Bud, de care s-a separat din cauza infidelităţilor repetate. Cei doi au convebnit să se despartă amiabil după 20 de ani, dar continuă să-şi vorbească şi să pozeze în familia perefectă de dragul băieţelului lor, Robin.

Mai multe