Incendiar! Cum a pozat Roxana Vancea după ce i-a "furat" pâinea unei foste asistente tv

20 ianuarie 2015 10:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fosta vecină de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" a devenit imaginea unui service auto. Roxana Vancea a realizat o sesiune de fotografii incendiare, printre jante şi anvelope auto. Şatena este îmbrăcată sumar, doar în lenjerie intimă, ipostaze care au făcut delicul admiratorilor săi.

Roxana Vancea a semnat un contract de imagine cu un service auto, motiv pentru care şatena a fost protagonista unei şedinţe foto care îţi taie răsuflarea. În lenjerie intimă, şatena şi-a expus formele voluptoase în încercarea de a-i convinge pe şoferi să aleagă ce este mai bun pentru maşina lor. Şi se pare că are toate atuurile pentru a-i convinge pe clienţi să cumpere accesorii auto de la firma pe care vedeta o promovează.

Roxana Vancea nu este singura care a aceptat să pozeze sexy pentru firma auto. În trecut, Marina Dina, Raluca Dumitru, asistentă la emisiunea "Star matinal" de la Antena Stars, şi Simona Traşcă şi-au arătat nurii în fotografii incendiare, fiind şi esle selectate ca modele pentru a le face reclamă celor de la service.   

Mai multe