Incident groaznic cu Ovidiu Lipan Ţăndărică: „Am cântat cu sângele şiroind pe beţe”

10 decembrie 2014 15:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Luni seara, la Teatrul Naţional, Ivan Patzaichin a fost aniversat în cadrul Galei „Stele Româneşti”, dedicată marilor personalităţi ale României.

La împlinirea celor 65 de de ani, au venit să-l felicite pe fostul canoist oameni politici, artişti sau sportivi. Printre aceştia şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, artistul susţinând un recital alături de orchestra lui. Atmosfera a fost una de sărbătoare, însă toboşarul a întâmpinat un accident extrem de neplăcut.

În timp ce bătea cu forţă în tobe, unul dintre beţe s-a rupt şi i-a pătruns palma dreaptă. Sângele a început să-i se prelingă de pe degete, direct pe beţe şi apoi pe baterie, însă maestrul nu s-a oprit. Colegii au fost şocaţi de imagine.

„Nu am simţit durerea, eram cuprins de adrenalină. Sângele îmi curgea pe mână, iar colegii se uitau la mine. Am zis că poate-mi trece aşa că la medic m-am dus abia a doua zi. Mi-a atins un nerv şi nu pot face nimic deocamdată. Trebuie să stau liniştit câteva zile. Mâna mea este pansată şi voi putea să-mi reiau activitatea la finalul săptămânii viitoare. Am pierdut vreo 3 concerte, dar le reprgramăm”, a declarat Ovidiu Lipan Ţăndărică, pentru Click!

La fiecare două piese, artistul este nevoit să schimbe beţele, pentru că sunt dintr-un lemn destul de fragil şi se rup. „În doar câteva zile folosesc zece perechi de beţe. Eu le comand de la Reghin, au şi semnătura mea”, a declarat Ţăndărică.

Mai multe