Incredibil! Cât a slăbit Andreea Esca după un an de pilates!

28 februarie 2021 16:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tot mai multe vedete apelează la ajutorul pilates-ului pentru un corp de invidiat, dar și pentru o viață cât mai echilibrată și sănătoasă, în care să fie integrată și mișcarea fizică.

Acesta este și cazul Andreei Esca, după ce prezentatoarea de la Pro TV a decis că „statul la pupitru” nu îi poate face bine pe termen lung. Așa că a ales să frecventeze cursuri de pilates, iar acum se împlinește aproape un an de când Esca le urmează cu regularitate. Iar rezultatele se văd!

Știrista a căpătat flexibilitate cu timpul, iar acum reușește cu ușurință să facă mișcările. Reușitele trebuiau imortalizată, iar Andreea Esca a publicat mai multe imagini de la sală pe contul său personal de Instagram, unde urmăritorii săi au felicitat-o.

Vedeta TV lucrează la aparate și pentru a-şi tonifia musculatura. Esca a anunţat, de asemenea, că este implicată într-o campanie care vine în ajutorul tuturor femeilor: „Vă rog să vă înscrieţi în echipa mea, ca să ajutaţi femeile să-şi poată face testele de prevenire a cancerului”. Esca a dezvăluit că reuşeşte să se subţieze evitând anumite alimente: „Nu mănânc pâine, paste sau cartofi.”

Mai multe