Incredibil ce a făcut Chef Patrizia de Revelion
Sărbătorile de iarnă au surprins-o pe lady chef-ul celui mai urmărit cooking show din România la muncă, însă alături de cei dragi.
După un sezon „MasterChef” de succes, cu zile de filmare lungi presărate cu probe incendiare, Chef Patrizia Paglieri şi-a petrecut finalul de an alături de familie şi de cei dragi. Totusi, aceasta nu a putut sta departe de muncă pentru că din decembrie s-a alăturat unui nou restaurant destul de interesant. Este vorba de „Fior di Latte”, cel mai nou proiect care poarta semnatura Patriziei şi care a „răpit-o” pe aceasta din sânul familiei. În ultimele zile din 2014, Patrizia s-a împărţit între muncă şi familie, aşa cum face de câţiva ani de zile.
De 31 decembrie, a gătit, dar a chefuit a doua zi
„De Crăciun am stat cu mama şi cu Francesco, fiul meu. Întotdeauna am stat cu familia în aceste zile speciale. Am această regulă de la care nu mă abat niciodată. De Revelion, în schimb, ne-am strâns mai mulţi prieteni la restaurant şi am petrecut împreună. Trebuie să recunosc că m-am distrat mai tare a doua seară, pentru că în noaptea de Revelion... le-am gătit prietenilor mei”, a declarat, pentru Click!, Chef Patrizia Paglieri.
Lucrează cu foste concurente din emisiune
De când s-a terminat noul sezon al emisiunii italianca Patrizia Paglieri s-a întors la muncă, în noul restaurant „Fior di Latte” din Bucureşti, care s-a deschis la începutul lui decembrie. Deşi acesta nu a fost inugurat încă, aici se pot mânca prepartate realizate de câţiva masterchefo autentici. Alături de Patrizia gătesc aici şi alte concurente, precum Andreea Ionică si Alexandra Moza, care au participat sezonul acesta şi, am auzit noi, ar fi plătite cu sume cuprinse între 1.200 şi 1.500 de lei.