Incredibil cum arăta Alina Eremia când s-a lansat în showbiz!

17 decembrie 2015 17:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

A devenit cunoscută o dată cu apariția în serialul „Pariu cu viața” de la PRO TV și ca membră a trupei LaLa Band, dar foarte puțină lume știe că Alina Eremia (22 deani) este pe scenă de când era mic copil.

S-a născut la 15 decembrie 1993, în Buftea, unde a şi copilărit. Pasionată de muzică, Alina Eremia a debutat de fapt cu mult timp înainte de lansarea serialului-fenomen de la PRO TV. Alina a participat la emisiunea „Magicianului” Marian Râlea, „Abracadabra”, în 1997, unde a obținut locul 3 pe podiumul concursului. Apoi, în 2005, a reprezentat România la Eurovision Junior, unde a cântat „Țurai” și s-a clasat pe locul 5, cu 169 de puncte. Încet-încet, Alina făcea pași mici, dar siguri, spre consacrare. În 2008 a început colaborarea cu Disney Channel și a imprimat voci pentru desenele animate „Pocahontas” și „Pocahontas 2”, iar în 2010 a făcut același lucru pentru alte producții - „Frumoasa și Bestia”, „Frumoasa și Bestia: Un Crăciun Încântător” și „Frumoasa și Bestia: Lumea magică a lui Belle”.

A reprezentat România la Eurovision

Împinsă de la spate de mama sa, Alina participă în 2011 la un casting organizat de MediaPro Pictures. Acesta este momentul care i-a schimbat viața și a adus-o cu adevărat în lumina reflectoarelor. Rolul primit în serialul „Pariu cu viața”, cel al Ioanei Anghel, a făcut-o vedetă peste noapte. Împreună cu trupa LaLa Band compusă din cântăreții-actori distribuiți în serial, Alina Eremia a lansat cinci albume de studio, unul dintre acestea fiind răsplătit cu discul de aur pentru „Cel mai bine vândut album al anului 2012”.

Cu LaLa Band a cunoscut celebritatea

Alături de trupa LaLa Band, Alina Eremia s-a format ca artist, mai ales datorită experienței acumulate în turneele naționale care au însumat peste 150 de ore de muzică live.

În 2013 a venit momentul ca Alina eremia să se relanseze, de data aceasta solo. Piesele lansate de ea apoi, „With or Without You” – o colaborare cu Mister Z, „Tu ești vara mea” – compusă de Adrian Sînă, „În dreapta ta” – duetul cu Vescan, „Cum se face” – compusă de Mihai Boldea și „A fost o nebunie” – melodie produsă de Mihai Gruia au devenit toate hit, având milioane de vizualizări pe YouTube. 

De ziua ei, la 15 decembrie, a lansat o nouă melodie, „Original”

Are un look din ce în ce mai sexy

Mai multe