Incredibil: Delia schimbă 100 de costume pentru un spectacol! VIDEO

23 februarie 2015 13:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Delia (33 de ani) a fost şi este un artist desăvârşit! Mai mult, show-ul anului 2015, care va avea loc în data de 13 martie, la Sala Palatului, va demonstra încă o dată acest lucru. Sexoasa Delia Matache promite să ofere un spectacol senzaţional!

În show-ul de la Sala Palatului, frumoasa Delia va schimba nu mai puţin de o sută de costume! Iată un eveniment muzical cu adevărat inedit, oferit de jurata de la "X-Factor", emisiunea de la Antena 1.

Show-ul incendiar vine cu o producţie spectaculoasă, la care se lucrează de mai bine de trei luni, cu mai mult de două sute de oameni incluşi în proiect şi cu peste o sută de costume schimbate de Delia, în seara spectacolului cu pricina! 12 dansatori, cel mai mare ecran led pe care l-a văzut vreodată Sala Palatului şi sute de ore de repetiţii - acestea sunt alte elemente care vor veni în întâmpinarea spectatorilor. Astfel, aventura “Pe aripi de vânt” va fi momentul memorabil al anului. În plus, cântăreaţa va face o incursiune în istoria ei muzicală, unde, împreună cu fostul ei coleg de trupă, Nick, va reinterpreta hiturile care i-au făcut cunoscuţi.        

Ascultă piesa “Pe aripi de vânt”!      

Mai multe