Incredibil! O concurentă Masterchef, acuzată de furt!

25 noiembrie 2014 22:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Caz fără precedent la Masterchef! O concurentă aflată la duel a fost acuzată de furt. Isadora Silva a intrat în ediţia de marţi seară, la proba eliminatorie cu Ciprian Ogarcă. Cei doi au făcut un tort cu mousse de ciocolată albă, preparat care a încins spiritele între ei.

Cei doi concurenţi au fost puşi la grea încercare! Nu au ştiut dinainte gramajele ingredientelor pe care trebuie să le conţină desertul lor. Şi asta nu a fost tot. Un maestru cofetar a făcut în faţa lor reţeta, iar ei au urmărit pas cu pas etapele pentru a duce la bun sfârşit prăjitura.

La un moment dat, Isadora a fopst acuzată că ar fi scos din frigider o cremă care nu ar fi fost preparată de ea, ci de rivalul său, Ciprian. Tânărul a întrebat-o de mai multe ori dacă nu cumva a luat din greşală mouss-ul care nu îi aparţinea, însă concurenta l-a liniştit spunându-i că nu a furat nimic. La ornare, suspiciunile lui Ciprian au început să crească şi mai mult, mai ales că Isadora a luat din frigider decorul făcut de concurent. În faţa chefilor cei doi s-au prezentat cu un preparat care nu a încântat pe nimeni. Isadora a avut un tort cu blatul prea rumenit, în timp ce contracandidatului său i se scurgea crema de pe platou.

"De sus arăta de parcă Ciprian a făcut o pizza salami cu ouă fierte", a spus una dintre concurentele salvate. La final, spre surprinderea tuturor, chefii au trimis-o acasă pe Isadora.

Mai multe