Incredibil! Primele declaraţii ale tatălui lui Mihai Costea, după despărţirea de Daniela Crudu

16 septembrie 2014 17:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Părinţii lui Mihai Costea sunt în stare de şoc după despărţirea Cruduţei de fiul lor. Florin Costea, tatăl lui Mihai, a vorbit despre întreaga situaţie la Acces Direct, după ce a aflat că fiul lui a înşelat-o pe Daniela.

"Am aflat de la Daniela. Ea ne-ea trimis o fotografie cu această fată. Nu îmi place să apar la TV, dar pentru Daniela am acceptat. Ea a fost mereu bine primită în casă. Este foarte apropiată de soţia mea. Am văzut-o supărată, afectată, dar e vorba de fiul meu, nu pot să-l vorbesc de rău, dar sunt fără discuţie de partea Danielei de data aceasta.

Prietenii lui nu îl trădează, mie nu mi-ar spune nimic în legătură cu această fată. Nu o cunoşteam pe fata din fotografe. Nu ştiu dacă e vina noastră, ca părinţi. Noi săptămâna trecută am sărbătorit 30 de ani de la cununia relegioasă. Dacă e situaţia creată, este vina lui. Eu şi azi am vorbit cu Daniela la telefon. I-am spus şi azi să fie tare şi să îşi continue viaţa ei. Eu cred că în proporţie de 80% ei nu se mai împacă.  

Mihai nu prea venea pe la noi fără Daniela. Niciodată nu s-a pus problema că noi nu am acceptat-o pe Daniela. În inimile lor nu putem să pătrundem, pe el nu pot să-l critic că e copilul meu. Oricum, această fată, sau niciuna dintre ele despre care se spune că i-au fost amante, nu va intra în curtea noastră. Mihai nu răspunde, nu am vorbit cu el", a spus Florin Costea.

"Daniela trebuie să-şi continue munca, e mereu primită bine la noi, i-am transmis şi ştie. Chiar dacă se recăsătoreşte şi are un copil, poate veni liniştită la noi la orice oră din zi sau din noapte. O spun fără niciun fel de ocoliş. Eu nu am intervenit niciodată pentru că eu nu am puterea să mă lupt cu presa. Nu a existat nicio perioadă când să nu o vrem noi pe Daniela", a adăugat Florin Costea.

Mai multe