Incredibil! Simona Gherghe, pe terenul de tenis după operație

30 aprilie 2016 9:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Transportată de urgență la spital în urmă cu aproape două săptămâni, Simona Gherghe dă semne că a uitat de coșmarul prin care a trecut. Prezentatoarea a plecat într-o scurtă vacanță la Madrid cu iubitul ei, Răzvan Săndulescu.

Simona Gherghe  (38 de ani) nu vrea să îngrijoreze pe nimeni cu starea ei de sănătate. Deși s-a vehiculat că prezentatoarea nu s-a refăcut complet și a făcut eforturi ca să vină la serviciu, se pare că vedeta este pe drumul cel bun. O demonstrează cu ultimele imagini publicate pe contul ei de socializare. Prezentatoarea se află în vacanță la Madrid, ba chiar a ajuns pe terenul de tenis la antrenamentele Simonei Halep.

"Hola, Madrid!!! Un oraș frumos, viu, colorat. Prima zi la Mutua Madrid Open, cu victoria minunată a Patriciei Maria Țig și antrenamentul Simonei Halep", a notat ea pe Facebook.

În urmă cu două săptămâni, Simona Gherghe a trecut printr-o mare spaimă. I s-a făcut rău chiar înainte de emisiune și a acuzat dureri cumplite de stomac. Inițial medicii au trimis-o acasă, dar noaptea ea a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca unde a fost operat laparoscop de peritonită. O săptămână a lipsit de pe micul ecran, dar ea se încăpățânează să arate că este în formă maximă.

Mai multe