Încurcata viaţă amoroasă a lui Ioan Gyuri Pascu

26 septembrie 2016 9:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ioan Gyuri Pascu şi foştii săi colegi din “Divertis” umpleau sălile de spectacol, în urmă cu mulţi ani, şi ţineau fanii cu ochii aţinţiţi asupra micilor ecrane. Fostul umorist a renunţat la cariera care i-a adus atâta succes, iar după divorţul de acum şase ani viaţa lui s-a schimbat complet. Rămăsese doar cu cântatul pe scenă şi îşi ocupa timpul cu meditaţia. Luni (26 septembrie), vedeta s-a stins din viaţă în urma unui stop cardio-respirator.

Anul 2010 a fost unul pe care apropiaţii umoristului şi-l amintesc ca fiind unul de grea cumpănă pentru Ioan Gyuri Pascu. A suferit un atac cerebral, iar mai apoi a divorţat de marea lui iubire, scriitoarea Daniela Marin, care nu l-a lăsat la greu. L-a îngrijit pe patul de spital şi l-a luat acasă. Se schimbase total după aceste două evenimente care l-au marcat profund şi l-au făcut să se retragă din viaţa publică. A început să compună muzică și să scrie cărţi pentru copii, dar gândul îi era tot la fosta nevastă. Anul acesta de ziua ei, Ioan Gyuri pascu i-a transmis un mesaj emoţionant, femeii cu care a fost căsătorit 17 ani. 

”Azi e ziua ei. La mulți ani, Daniela Maria Marin! Fiecare undă de iubire, fiecare vers, fiecare plăsmuire artistică a ta menită să atingă inimi, mireasma de bujor înflorit să le aducă acelor inimi și bucurie inimii tale!”, scria Iona Gyuri Pascu, pe o rețea de socializare, unde a postat și o piesă a lui, dedicată fostei soții și intitulată ”Baladă pentru Dana”.

Ioan Gyuri Pascu şi Dana au semnat actele de divorţ la Judecătoria sectorului 3, în 2010. Gyuri Pascu şi scriitoarea Daniela Marin s-au căsătorit în 1993. Şi-au deschis împreună prima casă de discuri independenţă din ţară, “Import Service Tempo”, iar din banii câştigaţi şi-au ridicat o vilă cochetă estimată la 350.000 de euro. După separare, artistul  s-a mutat cu chirie, lăsând vila pe mâinile fiicei şi ale fostei sale soţii.

Mai multe