Înmormântare Mărioara Zăvoranu. Costin Mărculescu a încercat să o filmeze pe Mărioara Zăvoranu în sicriute:name]

19 aprilie 2015 18:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Înmormântare Mărioara Zăvoranu. Costin Mărculescu a încercat să filmeze cu un ceas priveghiul Marioarei Zăvoranu şi a fost gonit de la poarta cimitorului.

Înmormântare Mărioara Zăvoranu. Costin Mărculescu a venit, duminică dimineaţa, la cimitorul Etenitatea, pentru a-i aprinde o lumânare Mărioarei Zăvoranu.El a fost însă gonit după ce, potrivit Antena Stars, a fost prins cu un ceas cu care voia să filmeze priveghiul răposatei.

Înmormântare Marioara Zăvoranu. Costin Mărculescu, dat afară

Gestul lui Costin Mărculescu a fost confirmat de Oana Zăvoranu, dar şi de prezentatorul TV Cristi Brancu. Potrivit acestora, Mărculescu ar fi vrut să vândă unui post TV imaginile de la priveghiul Marioarei Zăvoranu.

"Liniştea se aşterne asupra unei familii. Sunt oameni care ar dori să câştige ceva din povestea asta. Un exemplu este Costin Mărculescu pe care eu l-am respectat. El a făcut astăzi o chestiune legată de foame. S-a descoperit că el a intrat cu un ceas care filma", a spus Cristi Brancu, la Antena Stars.

Înmormântare Mărioara Zăvoranu. Nici Cristina Şişcanu nu a avut acces în capelă

Printre cei care nu au primit accesul în capela unde se află Mărioara Zăvoranu se numără şi Cristina Şişcanu. Aceasta a venit cu un buchet imens de flori, dar a fost lăsată la porţile cimitirului şi a fost nevoită să plece acasă, la fel ca alte sute de curioşi veniţi să asiste la înmormântare

Mai multe