Înmormântarea Marioarei Zăvoranu. Bătaie, gaze lacrimogene şi scandări. Oana: "Amân tot până marţi"

19 aprilie 2015 13:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandal în familia Zăvoranu până în ultima clipă. Înmormântarea Marioarei Zăvoranu a fost marcată de violenţe la intrarea în cimitir, unde oamenii s-au împins şi s-au bătut cu gardienii. Exasperată, Oana a intrat în direct la tv şi a anunţat că amână înmormântarea până marţi.

Zeci de oameni s-au strâns duminică la amiază la poarta cimitorului Eternitatea. Erau dintre cei care au rude îngropate acolo sau pur şi simplu gură-cască. Atmosfera era tensionată de faptul că nu au fost lăsaţi să intre, iar din când în când unele voci strigau ”Ruşine!” şi „Ruşine, Oana!”.

Evenimentele au degenerat când o maşină a intrat pe poartă, iar oamenii prezenţi au încercat să intre în acelaşi timp. Gardienii ar fi folosit gaze lacrimogene în tentativa de a împrăştia mulţimea.

Din cauza scandalului, Oana Zăvoranu a luat o decizie drastică: a amânat înmormântarea! Ea a intrat în direct la Antena Stars şi a explicat motivele. Detalii în articolul acesta.

Înmormântarea Marioarei Zăvoranu: au venit Poliţia şi Salvarea

Scandalul de la înmormântarea Marioarei Zăvoranu a avut consecinţe grave. A fost chemată poliţia pentru a face ordine, dar şi ambulanţa, pentru a acorda ajutor unei femei care a fost rănită în îmbulzeală. Fiind în stare destul de gravă, echipajul medical a decis să o transporte la spital.

Enervaţi la culme, oamenii au strigat şi mai tare "Ruşine!", "Oana, la închisoare, "Oana, la închisoare!".

Înmormântarea Marioarei Zăvoranu: Unchiul Oanei a fost aclamat

La funeraliile Marioarei Zăvoranu a venit fratele acesteia, Gigicu. Bărbatul a fost înjurat şi ameninţat de Oana, însă a fost iertat şi i s-a permis să intre în cimitir, potrivit unei liste anunţate de România TV.

Înmormântarea Marioarei Zăvoranu: Oana a mascat mormântul cu maşini şi un cort

Mormântul Marioarei Zăvoranu se află aproape de intrarea în cimitirul Eternitatea, dar pentru cine se află la poartă e imposibil de văzut. Asta pentru că Oana Zăvoranu a dat dispoziţie ca zona să fie mascată cu maşini. În plus, un cort blochează vederea locului.

Mai multe