Însărcinată în cinci luni, Alina Puşcaş şi-a etalat burtica pe iaht

26 iunie 2016 10:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Pușcaș (33 de ani), prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, este însărcinată pentru a doua oară şi la fel ca la primul copil, burtica abia i s-a conturat. Şatena a intrat în luna a cincea, însă abia se vede că poartă în pântece un frăţior sau o surioară pentru băieţelul ei de dor zece luni.

Alina Puşcaş şi medicul stomatolog, Mihai Stoenescu,  îşi vor mări curând familia. Prezentatoarea de la Antena 1 a anunâat în urmă cu două luni că va deveni din nou mămică şi este foarte fericită că al doilea copil vine atât de repede. "Și eu, și Mihai sperăm să fie fetiță”, a spus vedeta care va naște, cel mai probabil, la începutul lunii noiembrie. "Momentul în care am aflat vestea (n.n prima jumătate a lunii martie) a venit la o zi după ce, din păcate, Mihai își pierdea tatăl. Chiar și în acest context m-am bucurat foarte mult”, a adăugat ea. 

Chiar dacă este însărcinată, Alina Pușcaș și partenerul ei de viață, doctorul Mihai Stoenescu, nu au renunţat la vacanţe. Au bifat până acum d ela începutul anului Alpii Francezi, Grecia şi Italia, destinaţie unde vedeta s-a răsfăţat pe iaht. Şatena a stat la plajă şi şi-a etalat burtica mică la soare. Vedeta mai are un băiețel, Alexandru, care a venit pe lume anul trecut, la 29 august. 

Mai multe