Instructorul de pizza de la "Românii au talent", găsit mort în casă

5 iulie 2015 18:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

O veste tragică a zguduit astăzi lumea mondenă! Claudiu Constantin Toader, concurentul care a ajuns în semifinala celei de-a doua ediții a show-ului "Românii au talent", a fost găsit mort duminică dimineața în apartamentul său din Bucureşti.

Tânărul avea 30 de ani, iar cel care a alertat rudele şi autorităţile a fost fratele fostului concurent al show-ului de talente. În acest moment, nu există indicii clare despre o posibilă cauza a morții.

Apropiații tânărului susțin că Claudiu Toader s-a lovit în zona capului, când a încercat să se arunce într-o piscină. Incidentul s-a petrecut în urmă cu mai bine de două săptămâni, iar în timpul în care s-a scurs până astăzi ( 5 iulie), tânărul nu a acuzat dureri. 

Prietenii lui sunt în stare de șoc. Sămbătă, Claudiu Constantin Toader a ieșit în oraș fără să dea vreun semn că se simte rău. El s-a distrat într-un club și a luat masa într-un mall bucureștean. Vestea a căzut ca un trăsnet şi în rândul colegilor săi de muncă. Angajaţii restaurantului  din Bucureşti la care acesta lucra cu fraţii săi au confirmat pentru Click! că tânărul s-a stins din viaţă. 

Apropiaţii acestuia mărturisesc că în copilarie, Claudiu a fost la un pas de moarte după ce a suferit de bronşită asmatiformă. Poliţiştii au deschis deja o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a petrecut în apartamentul tânărului şi care au fost cauzele care au dus la decesul fostului concurent de la "Românii au talent".

Mai multe