«Insula Iubirii»: Deea, părăsită de ispită după ce şi-a înşelat iubitul

12 iulie 2015 20:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

A alergat după doi iepuri şi nu a prins nimic. Cam aşa se poate rezuma aventura Deei în Thailanda, pe "Insula Iubirii".

Ceremonia focului din ultima ediţie a emisiunii «Insula Iubirii» a fost una specială pentru Deea, din toate punctele de vedere. După ce a spus pas unei relaţii de 4 ani cu Cristi pentru a fi alături de Tomiţă câteva zile, neavând certitudinea unei relaţii cu ispita, Deea a fost pentru prima oară faţă în faţă cu cel pe care l-a înşelat.

Cum era de aşteptat, Cristi a avut câteva cuvinte grele pe care i le-a adresat fostei sale iubite. "De ce am venit aici? Să îţi baţi joc de mine? Nu mai râde că poate îţi dau două palme. Eşti şi nesimţită. Te-ai făcut singură de râs".

«Insula Iubirii»: Deea şi-a menţinut alegerea

"Nu m-am gândit ce o să vorbesc cu Cristi. Cred că o să las totul să vină de la sine. Nu îmi e frică de reacţia lui. Cred că înţelege şi e conştient de lucrurile care s-au întâmplat", a spus Deea înainte să îl întâlnească pe fostul ei iubit, în cadrul ceremoniei focului din ultima ediţie a emisiunii «Insula Iubirii». Deea nu s-a simţit vinovată pentru ceea ce a făcut. "Nu mă simt vinovată deloc. Nu mi se pare nimic ruşinos. Am făcut exact ce am simţit", a încercat să se apere Deea. Şi-a asumat decizia pe care a luat-o, a renunţat la tot pentru Tomiţă, dar ispita a jucat-o pe degete şi a părăsit-o.

Mai multe