Interpreții de muzică populară, șocați de moartea lui Aurelian Preda

28 septembrie 2016 14:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vestea morții lui Aurelian Preda a fost un șoc pentru interpreții de muzică populară, chiar dacă nu era un secret că acesta se lupta de ani de zile cu o boală necruțătoare. Artiștii au transmis mesaje tulburătoare pe rețelele de socializare.

”Prea repede l-a luat Dumnezeu dintre noi pe Aurelian Preda. A plecat din lumea cu dor în lumea fără dor un prieten drag, un coleg minunat, un artist ce a pus mult suflet în meseria lui, un om ce nu știa să urască, dar știa să iubească lumea. Dumnezeu să-ți facă somnul ușor, prieten drag!”, a scris Constantin Enceanu pe o rețea de socializare.

Interpreta Maria Loga și-a înlocuit fotografia de profil de pe contul personal de Facebook, cu una neagră. ”Mi-ai fost ca un frate! Azi ai ales drumul către stele, poate într-o lume mai bună, acolo sus lângă măicuța ta! Dumnezeu să-ți odihnească sufetul bun, dragul meu Aurelian! Îți mulțumesc pentru prietenia ta, pentru tot ce ai făcut pentru mine! Te voi purta mereu în suflet și în rugăciuni!”, a fost mesajul emoționant al Mariei Loga.

”Aurelian Preda... este atât de greu să vorbim despre tine la trecut .... ai plecat dintre noi lăsând un gol imens, pe care-l vom umple cu amintirile tale, cu realizările tale, cu frumoase gânduri despre tine mereu. Drum lin drag coleg, să-ți fie țărâna ușoară!”, a scris și Matilda Pascal-Cojocărița.

”Nu pot să cred! Nu este adevărat, Doamne Dumnezeule chiar atât de mult l-ai iubit?”, a transmis Cristina Turcu Preda.

Mai multe