Interpretul lui Celentano, copleșit de mesajele primite după poezia dedicată României

2 decembrie 2016 16:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Poezia lui Celentano, momentul final din episodul special "Las Fierbinți" din 1 Decembrie a adunat o ploaie de reacții pozitive la adresa actorului care-l interpretează pe Celentano, Adrian Văncică. El este cel care a și scris rândurile care au ajuns la inimile românilor din țară și din străinătate.

Mesajele primite imediat după vizionarea episodului l-au dat complet peste cap pe Adrian. Nu se aștepta la un asemenea val de reacții pozitive, chiar dacă a scris poezia din suflet. Cei de la paginademedia.ro au stat de vorbă cu actorul la scurt timp după ce creația lui a devenit virală pe Internet.

Peste 1,7 milioane de oameni au dat play filmulețului urcat pe pagina de Facebook a serialului "Las Fierbinți". Cei mai atinși au fost românii care au plecat să muncească în străinătate. Mai mult, chiar dacă mai toți oamenii s-au întrecut într-un zel de patriotism în data de 1 Decembrie, Celentano, "bețivul satului", a scos la iveală adevăratele "bube" ale societății și decăderea României, dar și dragostea pe care i-o purtăm orice ar fi.

Primul ascultător a fost soția lui Văncică, urmată de colegii din producția marca Pro Tv. Cu toții au răspuns pozitiv poeziei scrise într-o zi, mai ales că așa ceva nu a mai fost dat de multă vreme la tv. Adrian Văncică a primit sute de mesaje în care oamenii simpli i-au spus cât de mișcați au fost, că au plâns și că s-au regăsit în totalitate în ceea ce au auzit.

"Deci sunt fără cuvinte... lăcrimez continuu după poezia de la sfârșit, woow... Cred ca este cel mai emoționant moment pe care l-am văzut pe tv vreodată. Ascultând de la 2000 de km distanță de România, este și mai dureros. Eextraordinar momentul, sincer m-a bulversat... sunt foarte fericit ca te-am văzut aici, in Danemarca acum câteva luni! Respect!!!", a fost doar unul dintre mesajele primite de către actor.

Mai multe