Interviu Alina & Gabriel Cotabiţă: „Ne-am căsătorit după șase ani de relaţie și-o comă“

18 aprilie 2018 13:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreţul și experta IT. Artistul boem și pragmatica. Vedeta trecută prin viaţă – și aproape moarte – și tânăra lui camaradă. Cei doi soţi ne demonstreză cât de mult și de înduioșător se pot atrage contrariile.

Întâmplarea a făcut să ne întâlnim chiar a doua zi după dispariţia lui Andrei Gheorghe, care a plecat dintre noi în urma unui stop cardio-respirator. Același lucru care i-a cauzat lui Gabi Cotabiţă intrarea în comă, acum nu mai mult de trei ani. Revenirea cântăreţului, însă, după trei săptămâni de comă, a fost spectaculoasă atât pe plan fizic, muzical, cât și amoros. S-a însurat cu iubita care i-a fost alături zi și noapte, Alina Gabriela Muntea­nu (35), și dă semne clare că extinderea familiei nu este exclusă nici la 62 de ani. Dar în termenii lui, bineînţeles.

V-aţi căsătorit în 2016, după cinci ani petrecuţi împreună. Cum v-aţi cunoscut?

Alina: Ne-am cunoscut în 2010. După un spectacol al lui, la care am fost și care mi-a plăcut mult. După concert, i-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obișnuit. Dar nu înrăit…

Gabriel: Nu era vreo stalker-iţă… (râde)

Alina: Am rămas surprinsă că mi-a răspuns el, și nu PR-ul, și chiar repede, la vreo două ore după concert. Apoi, de Sfântul Mihail și Gavril, i-am urat „La mulţi ani!“. Mi-a urat și el mie, dar mi-a scris și ceva de genul „Să-ţi păs­trezi zâmbetul fermecător“. Am mai vorbit de câteva ori pe chat privat. Până la urmă, m-a invitat la o cafea, iar eu am acceptat. Și uite așa, de la o cafea și-un film și altă cafea, și alt film… au trecut opt ani.

Care-i varianta dvs., domnule Cotabiţă?

Gabriel: Draga mea, vreau să-ţi spun ceva foarte sincer.

Ascult.

Eu nu-mi amintesc nimic. Dar mă bucur că s-a întâm­plat așa și că nu am fost mitocan…

Dar era asta o posibilitate?

Alina: Nu e mitocan, dar afișează o răceală evidentă, scurtează discuţia fantastic dacă nu place pe cineva…

Citește restul acestui interviu cu Gabriel Cotabiță și soția sa!

Mai multe