INTERVIU Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au scurtat luna de miere. Ce surpriză au pregătit la întoarcerea în țară

28 septembrie 2021 7:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zilele trecute ne-a întâlnit cu Edward Sanda (24 de ani) și Cleopatra Stratan (19 ani), care tocmai s-au întors din luna de miere. Erau la fel de îndrăgostiți, odihniți, bronzați și cu o mulțime de planuri în agendă.

  • Click!: V-ați întors din luna de miere, din Sardinia. Cum a fost?

Cleopatra Stratan: Da, da, așa e! Ne-am relaxat.Edward Sanda: Extraordinar, superb, de vis.

  • Cât ați stat?

C.S: Două săptămâni în care ne-am simțit bine.E.S: Peste câteva zile trebuia să ne întoarcem, dar am schimbat biletele de avion, pentru că vremea începea să se strice, căutam soarele pe toate plajele și nu-l mai găseam și am zis să ne întoarcem. Ne era dor de țară, eram sătui de paste, pizza...

  • Și ați venit la prăjituri, la deschiderea unei cofetării din Moldova, în București.

C.S.: Nu e orice cofetărie. Dulcinella ne-a făcut candy-barul de la nuntă.E.S.: Toată lumea a fost mulțumită și îndulcită.

  • Îi spui acasă Dulcinella?

Ea e dulce oricum. E cea mai dulce decât orice dulce.

  • Ce urmează pentru voi?

Ce să facem, ne-am reîntors cu forțe proaspete, suntem liniștiți pentru că ne-am dat refresh în vacanță asta, aveam nevoie. Avem multe proiecte și surprize pentru fanii noștri. Suntem fericiți. Nu știu de ce, dar eu am venit mult mai fericit din vacanță.

  • Pentru că te face fericit.

Mă face în fiecare zi. Am un vibe pozitiv, cred că de la nisip și palmieri. Chiar dacă ne-am urcat în avion și erau 30 de grade și am venit aici unde-i un pic mai frig. Am urcat în avion vara și ne-am dat jos toamna.

  • Toată lumea cred că vă întreabă de copil.

C.S.: Nu ne grăbim, știm că este întrebarea pentru toți cei proaspăt căsătoriți, dar noi nu ne grăbim.E.S.: Vrem să mai copilărim.

  • Tu gătești, faci prăjituri?

Îmi place să fac deserturi, să fac prăjituri. Și aici le-am dat eu rețete.

  • Există prăjitura Cleopatra Stratan?

C.S. Există tortul Cleopatra Stratan, care va fi lansat de Dulcinella pe 6 octombrie, de ziua mea, ca un cadou de la mine pentru toată lumea.E.S: Gustul ei vrea să se răspândească în toată lumea.

  • Ne poți spune și câteva din ingrediente?

Blat de pandișpan și mascarpone...Este declicios!

Citește și:

Cleopatra a răspuns la 15 întrebări despre nuntă. "Da, se poate și fără nași". Replică acidă atunci când a fost "certată" pentru rochia simplă

Părinții Cleopatrei și ai lui Edward Sanda, alături de tinerii miri. Cuscrii se înțeleg perfect, iar solista are o cumnată de doar 3 anișori

Mai multe