Într-un minut a adus atmosfera anilor '80 la "Românii au talent"

11 martie 2016 22:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ediția de vineri, 11 martie, din "Românii au talent" a adus momente amuzante, dar și pline de surpriză. Unul dintre acestea este cel al tânărului, care i-a întors pe jurați în timp, în anii '80, cu ajutorul unei piese de-a celor de la Alphaville.

"Big in Japan", o piesă interpretată cu pasiune pentru muzică, l-a trimis pe un tânăr în etapa următoare a concursului de talente.

Juriul s-a distrat de minune, căci fiecare dintre ei și-a amintit de petrecerile din anii '80-'90, au dansat pe scaune și au ridicat mâinile în aer. Nici în culise atmosfera nu a fost una liniștită: Smiley și Pavel Bartoș au dansat cu ceilalți colegi ai lor.

"Ce faină plimbare ne-ai făcut prin anii ‘80. Parca ești decupat de acolo și ne-ai dus acolo. Mulțumesc! Arăți și bine, ai și carismă, pe noi ne prostești ușor", i-a spus Mihaela.

Câteva versuri din "Lady in Red", cântate pe nepusă masă, au făcut-o pe Răduleasca să le mărturisească tuturor că aceea este piesa pe care a dansat prima dată cu cel dintâi iubit.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook daca ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe