Între pozele astea sunt 15 ani distanţă. Cum arată acum nora lui Ţiriac!

16 mai 2017 15:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ileana Lazariuc a fost dintotdeauna o femeie splendidă, însă după două sarcini ne-am fi aşteptat ca trupul ei să se mai rotunjească pe ici, pe colo. Nici pomeneală. La 35 de ani, soţia lui Ion Alexandru Ţiriac este mai sexy ca niciodată.

De când a intrat în familia lui Ion Ţiriac (78 de ani), singurul român prezent în Top Forbes al miliardarilor lumii, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari, Ileana Lazariuc şi-a scos din agendă apariţiile mondene. Le-a înlocuit însă cu cele sportive, iar deunăzi a fost prezentă la Madrid, la turneul de tenis patronat chiar de socrul ei. Frumoasa Ileana s-a fotografiat în tribună, alături de soţul ei, Ion Alexandru Ţiriac (40 de ani), care şi el pare că a găsit elixirul tinereţii. Cei doi nu au nici o cută pe faţă, semn că viaţa bună încetineşte, pesemne, apariţia ridurilor. Ileana e fresh chiar şi fără machiaj, însă are şi gene bune. Să nu uităm că mama ei, solista Anastasia Lazariuc, arată impecabil la cei 63 de ani.

S-au căsătorit în 2009

Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac au locuit până în urmă cu trei ani la Paris, unde cei doi deţin o proprietate, dar şi la Monaco. Bruneta şi fiul lui Ion Ţiriac sunt părinţii a doi băieţi. Primul copil al cuplului, Alexandru (9 ani), s-a născut la Paris, la 7 martie 2008, iar în vara anului 2009, Ileana Lazariuc a dat naştere celui de-al doilea copil, Nicholas Noah (7 ani). Ileana Lazariuc şi Ion Ţiriac jr s-au căsătorit în 2009, cei doi oficializându-şi relația după şapte ani de prietenie. 

Mai multe